Allround tandartsassistent – Almere Perspectief

Introductie

Ben jij een tandartsassistent en op zoek naar een baan voor 3 dagen per week in Almere, Perspectief? Wij willen ons team graag uitbreiden en hebben je veel moois te bieden!

Organisatie

Bij ons kunnen patiënten terecht voor complete mondzorg onder één dak, waaronder mondhygiëne, endodontologie, orthodontie, esthetische tandheelkunde en implantologie. Dankzij diverse trainingen, onder andere over de richtlijn Infectiepreventie in mondzorgpraktijken, kunnen we werken volgens de laatste richtlijnen en protocollen. Kortom, een inspirerende en professionele werkomgeving. Benieuwd naar de praktijk en ons team? Bekijk dan hier de praktijkimpressie.

Functie

Als tandartsassistent ben je de rechterhand van de tandarts en het aanspreekpunt voor onze patiënten. Je weet precies hoe je mensen een welkom en veilig gevoel geeft, zowel voor als tijdens de behandeling. Je hebt verschillende verantwoordelijkheden, van het klaarleggen en aangeven van de benodigde instrumenten tot het maken van röntgenfoto’s. Daarnaast ben je ook werkzaam aan de receptie. Daarbij werk je nauw samen met de rest van je team.

Functie-eisen

• goede sociale vaardigheden: je weet hoe je iedere patiënt, jong of oud, op zijn gemak stelt – ook als iemand zenuwachtig is • aan een paar woorden van de tandarts heb jij genoeg om te begrijpen wat je moet doen • je kunt goed samenwerken, maar weet ook zelfstandig van aanpakken • enige ervaring met software systeem Exquise is een pré • je hebt bij voorkeur een relevante opleiding en enige werkervaring als tandartsassistent

Aanbod

Je gaat deel uitmaken van ons hechte en gezellige team, waarbinnen iedereen zijn eigen rol heeft. Onze patiënten krijgen de volle aandacht; daarnaast is er veel aandacht voor een fijne sfeer onderling. Ons motto is niet voor niets ‘Lachen is leven’: we zijn professioneel mét ruimte voor plezier. Bij Dental Clinics is alles goed geregeld. Dental Clinics loopt voorop in de branche, werkt met de nieuwste technieken en apparatuur en altijd volgens heldere protocollen en de laatste richtlijnen. Minder ervaren collega’s leren van jou én we zorgen ervoor dat je eigen kennis op peil blijft (of waar nodig wordt opgefrist). Je verdient een salaris tussen de €1.944,34 – € 2.632,60. Uiteraard kun je rekenen op goede arbeidsvoorwaarden.

Sollicitatie

Enthousiast? Solliciteer dan direct via het mail adres nicole.fokker@dentalclinics.nl Wil je meer weten? Neem dan contact op met praktijkmanager Nicole Fokker op het nummer 0616684700 Ken je iemand anders die geschikt is voor deze functie? Deel de vacature dan via de onderstaande buttons.