Binnen kijken bij Dental Clinics Rotterdam Zuiderterras

Dental Clinics Rotterdam Zuiderterras is een moderne tandartsengroepspraktijk in Rotterdam Zuid, tegenover Ahoy. Al meer dan 30 jaar verlenen wij complete mondzorg voor het hele gezin.

Ons team

Belangrijk is dat wij in teamverband werken en dat, door de korte lijnen, makkelijke en volledige informatie-uitwisseling mogelijk is. Dit maakt dat we optimaal kunnen samenwerken en kritisch naar elkaar kunnen zijn om zo de kwaliteit van handelen te verbeteren. Daarnaast houden wij onze kennis en kunde op hoog niveau door het regelmatig volgen van bij- en nascholing.

“Wat ons team kenmerkt is dat we duidelijk weten dat we elkaar allemaal nodig hebben. We zijn een no nonsense praktijk en willen graag van elkaar leren.”

Dat kan ook doordat we in onze praktijk bekwaamd zijn in veel aandachtsgebieden, waaronder implantologie, esthetische en cosmetische tandheelkunde, facings en tanden bleken met PrevDent, Invisalign, parodontologie en endodontologie. Zo is er altijd iemand in huis met specifieke kennis en ervaring waarbij je terecht kunt voor overleg. Zeker als startende tandarts of algemeen practicus sta je er niet alleen voor bij complexere casuïstiek.

Naast algemene tandheelkunde is er in onze praktijk ook speciale aandacht voor kindertandheelkunde. Tandarts Sharleena Pink behandelt kinderen met angst voor tandheelkundige behandelingen, jonge kinderen en kinderen met een lichamelijke en/of geestelijke beperking. We maken uitsluitend gebruik van de modernste apparatuur en behandelmethodes. Zo is onze tandarts-directeur Eric Wind gespecialiseerd in het werken met CADCAM, direkte porseleinen restauraties, esthetische tandheelkunde.

Enthousiast?

Wil je meer weten over onze praktijk? Neem dan contact op met onze recruiters.