Standaard

Tandarts – Hardegarijp

Introductie Voor onze praktijk in Hardegarijp zoeken we een leuke en vanzelfsprekend goede Tandarts voor 2 tot 3 dagen per week, dagen in overleg. 

Tandarts – Hardegarijp

Introductie Voor onze praktijk in Hardegarijp zoeken we een leuke en vanzelfsprekend goede Tandarts voor 2 tot 3 dagen per week, dagen in overleg. 

Sterilisatie-assistent – Tilburg

Introductie Ben jij een sterilisatieassistent en op zoek naar een baan voor 3 dagen per week in Tilburg Reeshof? Wij willen ons team graag uitbreiden en hebben je veel moois te bieden!

Tandarts – Vught

Introductie Voor onze praktijk in Vught zijn we op zoek naar een tandarts voor 2 tot 4 dagen per week!

Mondhygiënist – Nunspeet

Introductie Voor Dental Clinics Nunspeet zijn wij op zoek naar een ervaren mondhygiënist voor 2 dagen per week. De dagen staan niet vast en zijn dus in overleg.

Officemanager – Kerkdriel

Introductie Bij Dental Clinics Kerkdriel zijn we ter ondersteuning van de praktijkmanager op zoek naar een officemanager voor 3 a 4 dagen per week! 

Tandartsassistent – Best

Introductie Ben jij een tandartsassistent en op zoek naar een baan voor 2 tot 5 dagen per week in Best? Wij willen ons team graag uitbreiden en hebben je veel moois te bieden!

Sterilisatieassistent – Nijverdal

Introductie Ben jij een sterilisatieassistent en op zoek naar een baan voor 4 dagen per week in Nijverdal? Wij willen ons team graag uitbreiden en hebben je veel moois te bieden!

Tandartsassistent – Hoogezand

Introductie Ben jij een tandartsassistent en op zoek naar een baan als oproepkracht in Hoogezand? Wij willen ons team graag uitbreiden en hebben je veel moois te bieden! Dagen en uren in overleg, 2 dagen gegarandeerd.