Chirurgie assistent – Nieuwegein

Introductie

Ben jij een tandartsassistent gespecialiseerd in chirurgie en op zoek naar een baan voor minimaal 16 uur per week in Nieuwegein? Wij willen ons team graag uitbreiden en hebben je veel moois te bieden!


Organisatie

Dental Clinics is een vooruitstrevende organisatie van samenwerkende tandartsengroepspraktijken door heel Nederland. We bieden complete mondzorg. Alle tandheelkundige disciplines werken bij ons samen in gelijkwaardige, professionele teams. We gaan voor de beste zorg voor patiënten: niet alleen technisch de beste behandeling, maar ook de fijnste ervaring. We vinden het heel belangrijk dat iedere patiënt zich goed voelt – van binnenkomst tot vertrek met een onbezorgde en stralende lach.

Functie

Als tandartsassistent gespecialiseerd in chirurgie ben je de rechterhand van de implantoloog  en het aanspreekpunt voor onze patiënten. Je weet precies hoe je mensen een welkom en veilig gevoel geeft, zowel voor als tijdens de behandeling. Je hebt verschillende verantwoordelijkheden, van het steriel opdekken voor chirurgische behandelingen en het aangeven van de benodigde instrumenten tot het maken van röntgenfoto’s. Daarbij werk je nauw samen met de rest van je team.


Functie-eisen

•          goede sociale vaardigheden: je weet hoe je iedere patiënt, jong of oud, op zijn gemak stelt – ook als iemand zenuwachtig is

•          aan een paar woorden van de tandarts heb jij genoeg om te begrijpen wat je moet doen

•          je kunt goed samenwerken, maar weet ook zelfstandig van aanpakken

•          enige ervaring met software systeem Exquise is een pré

•          je hebt bij voorkeur een relevante opleiding en enige werkervaring als chirurgie assistent

Aanbod

Je gaat deel uitmaken van ons hechte en gezellige team, waarbinnen iedereen zijn eigen rol heeft. Onze patiënten krijgen de volle aandacht; daarnaast is er veel aandacht voor een fijne sfeer onderling. Ons motto is niet voor niets ‘Lachen is leven’: we zijn professioneel mét ruimte voor plezier. Bij Dental Clinics is alles goed geregeld. Dental Clinics loopt voorop in de branche, werkt met de nieuwste technieken en apparatuur en altijd volgens heldere protocollen en de laatste richtlijnen. Minder ervaren collega’s leren van jou én we zorgen ervoor dat je eigen kennis op peil blijft (of waar nodig wordt opgefrist). Je verdient een salaris tussen de €1.944,34 – € 2.632,60. Uiteraard kun je rekenen op goede arbeidsvoorwaarden.


Sollicitatie

Herken je jezelf in het bovenstaande en wil je ons beter leren kennen? Stuur dan je cv en motivatie naar  lydia.schijven@dentalclinics.nl onder vermelding van ‘vacature tandartsassistent’. Heb je nog vragen? Neem gerust contact op met Lydia Schijven  : 030 – 605 70 00