De ervaring van Solange

“Als je bij Dental Clinics werkt, sta je er nooit alleen voor”

Naam: Solange Aerts

Leeftijd: 30

Functie: Tandarts-directeur

Onze collega sinds: 2018

Werkzaam in: Gouda (bij Dental Clinics Gouda Greenline)


“De interesse in de tandheelkunde is bij mij al vanaf jongs af aan aanwezig. Toen ik als achtjarige op vakantie was met mijn ouders in Marokko, zag ik hoe op een markt tanden en kiezen getrokken werden en hoe vervolgens gebruikte kunstgebitten gepast werden. Dat beeld liet mij niet meer los…


Bijbaantje

Als middelbare scholier bleef ik enthousiast over het beroep tandarts en vroeg ik aan Gejo Vermij, een tennisvriend van mijn ouders die eigenaar was van een tandartspraktijk, of hij een bijbaantje voor me had in zijn praktijk. Dit betekende dat ik op mijn veertiende in de tandartspraktijk allerlei kleine, huishoudelijke klusjes deed. Toen ik de opleiding tandheelkunde ging doen aan ACTA, mocht ik vanaf mijn achttiende ook steeds meer patiënten gaan behandelen. Dat vond ik heel fijn, want voor mij was het natuurlijk heel leerzaam om zowel te assisteren als te behandelen. Nadat ik mijn studie had afgerond, ging ik officieel als tandarts aan de slag. Na ook nog vier jaar met veel plezier bij een tweede tandartspraktijk in Hoofddorp gewerkt te hebben, ben ik toch weer fulltime teruggekeerd naar het ‘oude nest’. Afgelopen januari heb ik het stokje overgenomen van Gejo Vermij en ben ik zelf tandarts-directeur geworden van Dental Clinics Gouda Greenline. Voor mij een droom die is uitgekomen.


Corona

Als je bij Dental Clinics werkt, sta je er nooit alleen voor. Zo was het hele gebeuren rondom Corona voor mij als tandarts-directeur best zwaar en stressvol. Het was erg druk met allerlei zaken die geregeld moesten worden en ik ben natuurlijk eindverantwoordelijk voor hoe het allemaal opgepakt moest worden in de praktijk. Maar ook nu stond ik er niet alleen voor.  Samen met mijn eigen team én met de steunen expertise van andere collega’s uit de organisatie, hebben we alles goed kunnen regelen voor onze praktijk. Hierdoor konden we eind april onze patiënten gelukkig weer veilig verwelkomen alle tandheelkundige zorg.


Aanrader

Ik vind Dental Clinics als werkgever écht een aanrader. Er heerst vaak een vooroordeel over grote mondzorgorganisaties, omdat er te veel focus zou zijn op de omzet, maar ik heb dit bij Dental Clinics zelf nooit ervaren. Bij ons ligt de focus juist op de kwaliteit en de patiënt. Elke dag opnieuw streven we ernaar om onze patiënten complete en kwalitatief hoogwaardige mondzorg te bieden. Je krijgt binnen de organisatie de mogelijkheid om regelmatig kennis met elkaar te delen en overleg te voeren met vakgenoten en andere inhoudelijke experts. Hierdoor ervaar ik Dental Clinics juist als een hele inspirerende werkomgeving. Een werkomgeving waar ik mijzelf ten volle kan ontwikkelen.”


Wil jij dat ook? Neem dan gauw een kijkje bij onze openstaande vacatures of neem gelijk contact op met onze recruiters via werken@dentalclinics.nl.