Heb jij de Dental Clinics sokken al gespot?

 

Dagelijks werken honderden collega’s samen aan de beste kwaliteit. Hierbij is er ook volop ruimte voor humor en plezier. Ons motto is immers ‘lachen is leven’! Want een gezellig en vrolijk team is niet alleen prettig voor de patiënt, maar ook om in te werken.

Een nazomerse verrassing

Om na de vakantieperiode weer samen met een vrolijke start aan de slag te gaan, stond er op alle praktijken een nazomerse verrassing voor het hele team klaar. Als blijk van waardering voor hun harde werk, ontvingen alle collega’s namelijk twee paar unieke Dental Clinics sokken! Bij het dragen van de sokken worden de collega’s er iedere keer aan herinnerd dat ze deel uitmaken van een gezellig Dental Clinics team.

Sokkenactie

Spot de sok

Maar dit was niet het enige; collega’s konden aan de slag met het spotten van de sokken. Niet alleen op de praktijken, maar ook daarbuiten. Zes weken lang is iedereen druk bezig geweest met sokken spotten. Er zijn veel foto’s gedeeld, waarbij de sokken op de meest uiteenlopende manieren zijn vastgelegd. De drie leukste inzendingen gingen samen met een designer aan de slag om hun eigen variatie op de vrolijke Dental Clinics sokken te ontwerpen.

Benieuwd naar de foto’s? Bekijk ze allemaal in ons album op Facebook!

Foto’s

 

Sok ontwerp clinic

Op 16 november gingen de prijswinnaars aan de slag om hun eigen Dental Clinics sokken te ontwerpen. Tijdens deze clinic werden zij begeleid door ontwerper Henk-Jan Berkhoff. Van knippen en plakken tot kleuren en schetsen; het was een creatief proces waarbij de winnaars tot ontzettend leuke eindresultaten zijn gekomen! Van de ontworpen sokken zullen er per winnaar 50 exemplaren worden gemaakt. Deze worden uitgedeeld aan het team van de praktijk waar zij werkzaam zijn, zodat ook alle collega’s de sokken kunnen dragen.