Flex-mondhygiënist – Rotterdam

Introductie

Lijkt het jou leuk om je kennis en vaardigheden in te zetten bij meerdere praktijken en hou je van afwisseling? Bij Dental Clinics zijn we op zoek naar een flex-mondhygienist voor de stad Rotterdam (Berglustlaan, Eudokiaplein, Pleinweg, Zuiderterras, Ommoord en Parkzoom). 

 

 

Organisatie

Wij zijn een jonge en vooruitstrevende organisatie van samenwerkende tandartsengroepspraktijken in heel Nederland. We lopen voorop op het gebied van tandheelkundige zorg en kwaliteit. Om dit te bereiken delen we kennis en kunde in een plezierige, veilige en inspirerende werkomgeving en werken we met alle tandheelkundige specialismen samen aan een schone en gezonde mond. Met als gewenst eindresultaat een onbezorgde en stralende lach voor onze patiënten. Kortom, een inspirerende en professionele werkomgeving.

Functie

Als flex-mondhygienist werk je bijvoorbeeld de ene dag in Zuid en en sta je de volgende dag in het mooie Kralingen aan de stoel. Dit is een unieke kans om aan de slag te gaan bij meerdere praktijken, te werken met een diverse patiëntenpopulatie en je professionele netwerk te vergroten. Dat allemaal tegen een uitstekende vergoeding!
Op alle praktijken is een airpolisher ter beschikking

Je hebt passie voor parodontologie, werkt graag volgens de richtlijn en voelt je aangesproken door ons teamconcept. Graag werk je samen met je collega’s aan de beste kwaliteit van zorg en draag je bij aan een fijne sfeer op de praktijk. 

Verder herken jij je hierin:

Je mag de titel Mondhygiënist dragen door een afgeronde opleiding tot Mondhygiënist of Mondzorgkunde in Nederland, of je hebt een diploma-erkenningstraject in Nederland afgerond

Je hebt kennis van relevante wet- en regelgeving.

Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal en uitstekende communicatieve vaardigheden.

Je houdt van casuïstiekbespreking en vindt het geen probleem of af en toe ‘s avonds werkoverleg met collega’s te hebben.

Je vindt het leuk om collega (paro) preventie-assistenten te ondersteunen en helpen bij vragen.

 

Aanbod

We hechten veel waarde aan een goede samenwerking en een open en veilige werksfeer. Deze positieve sfeer helpt ons om de beste zorg te bieden. Een tevreden patiënt én collega, dat is ons doel!

Daarnaast bieden we jou:

  • Een uitstekende beloning waarbij je zelf regie hebt over je inkomen.
  • Flexibele werkuren: het werken van flexibele uren behoort veelal tot de mogelijkheid.
  • Verschillende leer- en ontwikkelmogelijkheden, zoals:
  • Onze eigen TopMondzorg Academy met online modules afgestemd op jouw functie.
  • Intercollegiale bijeenkomsten georganiseerd op de praktijken, in de regio en via Siilo met expertisegroepen.
  • Trainingen vanuit leveranciers
  • Reflectie op eigen handelen, zoals: patiënten feedback via ReviewCollect en een visitatieprogramma.
  • Een online onboardingsprogramma waarin je kennis maakt met Dental Clinics en onze interne processen, en leert wat wij binnen de organisatie belangrijk vinden en hoe jij hier vanuit jouw functie aan bijdraagt.
  • Ondersteuning vanuit het Shared Service Center op het gebied van o.a. kwaliteit en administratie, waardoor jij je volledig kunt richten op het leveren van de beste mondzorg.

Sollicitatie

Enthousiast? Solliciteer dan direct via de onderstaande button. Wil je meer weten? Neem dan contact op met onze recruiter Spartak Mirzojan via +31 6 25477700. 

 

 

Deel deze vacature: