Tandarts

Tandarts – Ruurlo

Introductie Wij zijn voor Dental Clinics Ruurlo op zoek naar een ervaren tandarts voor 3 tot 4 dagen per week. 

Tandarts – waarnemeing – Gouda

Introductie Onze praktijk in Gouda is een gezellig en professionele tandartsengroepspraktijk nabij het centrum van Gouda waar u terecht kunt voor de complete mondzorg voor het hele gezin! We zoeken per zo spoedig mogelijk een waarnemend tandarts ter overbrugging  van de komende zomermaanden. Minimaal 2 dagen.

Tandarts – Doetinchem Lohmanlaan

Introductie Werk jij graag in een grote praktijk waar het nooit stil is? En voel jij je thuis in een gezellig team met veel diversiteit in leeftijd en karakter? Dan ben jij de tandarts die wij zoeken voor 2 tot 3 dagen per week. 

Tandarts – Gouda

Introductie Ons gezellige team wordt gekenmerkt door de open sfeer en het klaarstaan voor elkaar. Dit zorgt voor een leuke werkomgeving, waarin er alle ruimte is om jezelf te ontwikkelen. Past dit bij jou? We zoeken een tandarts voor 2 of 3 dagen per week!

Tandarts – Hedel

Introductie Voor onze moderne en professionele praktijk in Kerkdriel zijn we op zoek naar een tandarts voor 2 tot 4 dagen in de week.

Tandarts – Zuidhorn

Introductie Bij Dental Clinics Zuidhorn zijn we op zoek naar een tandarts voor 2 tot 3 dagen per week, bij voorkeur donderdag en vrijdag.

Tandarts – Barendrecht

Introductie Voor onze praktijk in Barendrecht zijn we op zoek naar ter uitbreiding van ons team, voor 1 a 2 dagen. Het zou mooi zijn als je affiniteit hebt met kroon- en brugwerk en endo’s.

Tandarts (senior) – Beesd

Introductie Voor onze praktijk in Beesd zijn we op zoek naar een ervaren tandarts voor 3 dagen in de week. Op termijn is uitbreiding mogelijk.

Tandarts – Tilburg Amazone

Introductie Wij zijn voor Dental Clinics Tilburg Amazone op zoek naar een nieuwe tandarts voor 2 dagen in de week.

Tandarts – Leusden

Introductie Voor onze splinternieuwe, moderne praktijk in Leusden zijn we op zoek naar een tandarts voor 1 a 2 dagen in de week; werkdagen in overleg.