16

Preventie-assistent – Zoetermeer

Introductie Ben jij een preventie-assistent en op zoek naar een baan voor 2 dagen in Zoetermeer locatie Seghwaert? Wij willen ons team graag uitbreiden!

Tandarts – Delft

Introductie Voor onze moderne en professionele praktijk in Delft zijn we op zoek naar een tandarts voor 2 dagen in de week.

Tandarts – Houten

Introductie Voor onze moderne en professionele praktijk in Houten zijn we op zoek naar een tandarts voor 2 dagen in de week, namelijk de woensdag en de vrijdag.

Mondhygienist – Zoetermeer

Introductie Voor onze moderne praktijk Dental Clinics Zoetermeer Nabij zijn wij op zoek naar een Mondhygiënist voor 1 dag in de week op vrijdag. 

Tandarts – Beesd

Introductie Voor onze moderne en professionele praktijk in Beesd zijn we op zoek naar een tandarts voor 2 dagen in de week, op maandag en vrijdag.

Mondhygiënist – Hedel-Kerkdriel

Introductie Voor Dental Clinics Hedel & Kerkdriel zijn wij op zoek naar een mondhygiënist voor 2 dagen per week. Je hebt de mogelijkheid dan op beide locaties, Hedel en Kerkdriel, te werken.

Mondhygiënist – Zeist

Introductie Dental Clinics Zeist is op zoek een mondhygiënist! We hebben ruimte voor 2 dagen in de week.

Mondhygiënist – Veenendaal

Introductie Dental Clinics Veenendaal locatie Scheepjeshof zoekt een mondhygiënist! We hebben ruimte voor 2 dagen in de week.