16

Mondhygienist – Heerlen

Introductie Wij willen al onze patiënten een gezonde en stralende lach geven. Want lachen is leven! Wil jij ons hierbij helpen? Wij zijn voor ons team in Heerlen ter uitbreiding op zoek naar een mondhygiënist voor 2 dagen per week.

Tandarts – Doetinchem Lohmanlaan

Introductie Werk jij graag in een grote praktijk waar het nooit stil is? En voel jij je thuis in een gezellig team met veel diversiteit in leeftijd en karakter? Dan ben jij de tandarts die wij zoeken voor 2 tot 3 dagen per week. 

Tandarts – Hedel

Introductie Voor onze moderne en professionele praktijk in Kerkdriel zijn we op zoek naar een tandarts voor 2 tot 4 dagen in de week.

Mondhygiënist – Nunspeet

Introductie Voor Dental Clinics Nunspeet zijn wij op zoek naar een ervaren mondhygiënist voor 2 dagen per week. De dagen staan niet vast en zijn dus in overleg.

Mondhygiënist – Nunspeet

Introductie Voor Dental Clinics Nunspeet zijn wij op zoek naar een ervaren mondhygiënist voor 2 dagen per week. De dagen staan niet vast en zijn dus in overleg.

Tandarts – Leusden

Introductie Voor onze splinternieuwe, moderne praktijk in Leusden zijn we op zoek naar een tandarts voor 1 a 2 dagen in de week; werkdagen in overleg.

Tandarts – waarnemer – Utrecht

Introductie Voor onze praktijk in Utrecht aan de Maliebaan zijn we vanaf de oktober op zoek naar een waarnemend tandarts voor 2 dagen per week ivm een zwangerschapsvervanging.

Tandarts – Barendrecht

Introductie Voor onze praktijk in Barendrecht zijn we op zoek naar ter uitbreiding van ons team, voor 1 a 2 dagen. Het zou mooi zijn als je affiniteit hebt met kroon- en brugwerk en endo’s.

Tandarts – Tilburg Amazone

Introductie Wij zijn voor Dental Clinics Tilburg Amazone op zoek naar een nieuwe tandarts voor 2 dagen in de week.

Tandarts – Nunspeet

Introductie Voor Dental Clinics Nunspeet zijn wij op zoek naar een tandarts voor 2 dagen per week.