24

Mondhygiënst – Best

Introductie Voor onze praktijk in Best hebben we ivm het vertrek van een collega ruimte voor een mondhygiënist voor 1 tot 3 dagen in de week, dagen in overleg.

Tandarts – waarnemeing – Gouda

Introductie Onze praktijk in Gouda is een gezellig en professionele tandartsengroepspraktijk nabij het centrum van Gouda waar u terecht kunt voor de complete mondzorg voor het hele gezin! We zoeken per zo spoedig mogelijk een waarnemend tandarts ter overbrugging  van de komende zomermaanden. Minimaal 2 dagen.

Tandarts – Gouda

Introductie Ons gezellige team wordt gekenmerkt door de open sfeer en het klaarstaan voor elkaar. Dit zorgt voor een leuke werkomgeving, waarin er alle ruimte is om jezelf te ontwikkelen. Past dit bij jou? We zoeken een tandarts voor 2 of 3 dagen per week!

Mondhygiënist (waarnemer) – Veenendaal de Reede

Introductie Voor Dental Clinics Veenendaal de Reede zijn wij per op zoek naar een mondhygiënist voor 1 tot 3 dagen in de week, op de maandag, dinsdag of vrijdag. Op de woensdagavond hebben we ook nog een kamer vrij.

Tandarts (senior) – Beesd

Introductie Voor onze praktijk in Beesd zijn we op zoek naar een ervaren tandarts voor 3 dagen in de week. Op termijn is uitbreiding mogelijk.

Tandarts – Leeuwarden

Introductie Werk jij graag in een grote praktijk waar je jezelf kunt blijven ontwikkelen? Dan pas jij bij ons team! We zoeken een Tandarts voor 3 dagen voor onze praktijk Leeuwarden Aldlan. Werkdagen zijn in overleg.

Tandarts – Huizen

Introductie Voor onze praktijk in Huizen zijn we op zoek naar een tandarts voor 2 tot 4 dagen per week, beschikbare dagen in overleg.Ons team bestaat uit jong en oud. We zijn betrokken bij elkaar en springen voor elkaar in. Flexibiliteit wordt dan ook gewaardeerd. Door de verbondenheid en de no-nonsense instelling heerst er een… Lees verder

Mondhygiënist – Eindhoven

Introductie Wij bieden complete mondzorg voor het hele gezin en vinden het belangrijk dat iedereen zich bij ons op hun gemak voelt. Daarom zoeken we een leuke collega die ook goed met kinderen en angstige patiënten kan omgaan. Kun jij je hierin vinden? We hebben ruimte voor een mondhygiënist voor 3 tot 5 dagen per… Lees verder

Tandarts – Veenendaal de Vallei

Introductie Werk jij graag in een gezellige en informele omgeving? En heb jij de kennis en kunde in huis om onze patiënten de beste tandheelkundige zorg te kunnen geven? We hebben in onze praktijk ruimte voor een tandarts voor 2 tot 5 dagen.

Tandarts – Regio Utrecht

Introductie Ben jij flexibel ingesteld en werk je graag in een klein team? Wij zoeken een tandarts voor de vrijdag.