24

Tandartsassistent – Pijnacker

Introductie Ben jij een tandartsassistent en op zoek naar een baan voor 3 dagen in de week in Pijnacker? Wij willen ons team graag uitbreiden en hebben je veel moois te bieden!

Paro preventie-assistent – Leeuwarden

Introductie Dental Clinics Leeuwarden locatie Oostergrachtwal heeft een vacature voor paro preventie-assistent voor 2 a 3 dagen per week. Wil jij werken in een moderne en vooruitstrevende organisatie? Wij willen ons team uitbreiden en komen graag met je in contact!

Mondhygiënist – Purmerend

Introductie Voor onze moderne praktijk Dental Clinics Purmerend locatie De Gors zijn wij op zoek naar een Mondhygiënist voor 2 a 3 dagen in de week.

Receptiemedewerker – Venlo

Introductie Ben jij een ervaren receptiemedewerker in de tandheelkunde en op zoek naar een baan voor 3 a 4 dagen per week in Venlo? Wij willen ons team graag uitbreiden en hebben je veel moois te bieden!

Tandarts-directeur – Voorthuizen

Introductie Wij zoeken voor onze praktijk in Voorthuizen (nabij Amersfoort) een enthousiaste tandarts-directeur die ons team komt versterken, voor 3 dagen per week. In deze rol behandel je zelfstandig jouw patiënten maar draag je ook de eindverantwoordelijkheid voor de tandheelkundige zorg in de praktijk.

Mondhygienist – Leeuwarden

Introductie Dental Clinics Leeuwarden locatie Aldlân is op zoek een mondhygiënist! We hebben ruimte voor 2 a 3 dagen in de week, en de dagen zijn in overleg.

Tandartsassistent – Purmerend

Introductie Ben jij een tandartsassistent en op zoek naar een baan voor 3 dagen in de week in Purmerend locatie De Gors? Wij willen ons team graag uitbreiden en hebben je veel moois te bieden!

Mondhygiënist – Westervoort

Introductie Voor onze moderne en professionele praktijk in Westervoort zijn we op zoek naar een mondhygiënist met affiniteit met kindertandheelkunde voor 3 dagen in de week.

Paro preventie-assistent – Purmerend

Introductie Ben jij een paro preventie-assistent en op zoek naar een baan voor 3 dagen per week in Purmerend locatie Weidevenne? Wij willen ons team graag uitbreiden en hebben je veel moois te bieden!