32

Officemanager – Kerkdriel

Introductie Bij Dental Clinics Kerkdriel zijn we ter ondersteuning van de praktijkmanager op zoek naar een officemanager voor 3 a 4 dagen per week! 

Receptiemedewerker – Zaltbommel

Introductie Ben jij een receptiemedewerker en op zoek naar een baan voor 4 dagen per week in Zaltbommel? Wij willen ons team graag uitbreiden en hebben je veel moois te bieden!

Receptiemedewerker – Amsterdam

Introductie Ben jij een ervaren receptiemedewerker in de tandheelkunde en op zoek naar een baan voor 3 a 4 dagen per week in Amsterdam? Wij willen ons team graag uitbreiden en hebben je veel moois te bieden!

Tandartsassistent – Monster

Introductie Ben jij een ervaren tandartsassistent en op zoek naar een baan voor 4 dagen in de week in Monster? Wij willen ons team graag uitbreiden en hebben je veel moois te bieden!

Receptiemedewerker – Oss

Introductie Ben jij een receptiemedewerker en op zoek naar een baan voor 4 dagen per week in Oss? Wij willen ons team graag uitbreiden en hebben je veel moois te bieden!

Tandartsassistent – Gouda

Introductie Ben jij een tandartsassistent en op zoek naar een baan voor 3 a 4 dagen per week in Gouda locatie Greenline? Wij willen ons team graag uitbreiden en hebben je veel moois te bieden!

Endo Assistent – Almere

Introductie Bij Dental Clinics Almere locatie Doddegrasweg zijn we op zoek naar een Endo-assistent voor 3 a 4 dagen in de week!

Tandartsassistent – Nijverdal

Introductie Ben jij een tandartsassistent en op zoek naar een baan voor 4 dagen per week in Nijverdal? Wij willen ons team graag uitbreiden en hebben je veel moois te bieden!

Tandartsassistent – Doetinchem

Introductie Ben jij een tandartsassistent en op zoek naar een baan voor 3 a 4 dagen per week in Doetinchem Lohmanlaan? Wij willen ons team graag uitbreiden en hebben je veel moois te bieden!

Tandartsassistent – Purmerend

Introductie Ben jij een tandartsassistent en op zoek naar een baan voor 4 dagen per week in Purmerend locatie Weidevenne? Wij willen ons team graag uitbreiden en hebben je veel moois te bieden!