40

Mondhygienist – Maastricht

Introductie Dental Clinics Scharn te Maastricht heeft plek voor een mondhygiënist! We hebben ruimte op alle dagen van de week.Wil jij je kennis uitbreiden op het gebied van Paro en Preventie en onderdeel worden van het gezellige en professionele team van Dental Clinics Maastricht? Dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet.

Tandartsassistent – Almere Perspectief

Introductie Ben jij een tandartsassistent en op zoek naar een baan voor 3 tot 4 dagen per week in Almere? Wij willen ons team graag uitbreiden en hebben je veel moois te bieden!

Mondhygiënist – Weesp

Introductie Wij willen al onze patiënten een gezonde en stralende lach geven. Want lachen is leven! Wil jij ons hierbij helpen? Wij zijn op zoek naar een mondhygiënist die ons team in Weesp voor 2 tot 3 dagen per week komt versterken bij voorkeur op de dinsdagavond, donderdagmiddag en -avond en de vrijdag.

Tandartsassistent – Leidschendam

Introductie Ben jij een tandartsassistent en op zoek naar een baan voor 2 à 3 dagen per week in Den Haag? Wij willen ons team graag uitbreiden en hebben je veel moois te bieden!

Tandarts – Ruurlo

Introductie Wij zijn voor Dental Clinics Ruurlo op zoek naar een ervaren tandarts voor 3 tot 4 dagen per week. 

Tandartsassistent – Amersfoort Hogekwartier

Introductie Ben jij een tandartsassistent en op zoek naar een baan voor minimaal 24 uur per week in Amersfoort? Wij willen ons team graag uitbreiden en hebben je veel moois te bieden!

Receptiemedewerker – Nootdorp

Introductie Bij Dental Clinics Nootdorp zijn we op zoek naar een receptiemedewerker voor 24 uur per week! Bij voorkeur ben je ook één avond per week beschikbaar.