HR Manager / Praktijkmanager – Veluwe

Heb jij het in je om onze tandartspraktijk te laten shinen als nooit tevoren? Sta jij stevig in je schoenen, ben jij bekend om je tomeloze energie en enthousiasme, en lijkt het jou een mooie uitdaging om leiding te geven aan een uiteenlopende groep collega’s? Dan is de functie HR Manager / Praktijkmanager bij Dental Clinics voor de Veluwe iets voor jou! 

Als HR manager / praktijkmanager geef je samen met de klinisch manager leiding aan het team van tandartsen, mondhygiënisten, assistenten en baliemedewerkers. Daarbij werk je nauw samen met de regiomanager en de overige praktijkmanagers in jouw cluster. 

Functie

Daarnaast ben je echte teamspeler en een verbindende factor die precies weet hoe je een team motiveert. Je bent communicatief- en sociaalvaardig en kunt zelfs de meest nerveuze patiënt geruststellen.  

Als HR manager / praktijkmanager houd je je verder bezig met: 

 • Leidinggeven aan het ondersteunende team en de algehele dagelijkse operationele leiding in de praktijk; 
 • Eerstelijns klachtenmanagement (in samenspraak met de klinisch manager) en; 
 • Administratieve- en facilitaire zaken. 

Verder herken jij je in het volgende profiel: 

 • Je hebt HBO werk- en denkniveau. 
 • Je hebt ervaring in een leidinggevende functie. 
 • Je bent ICT-vaardig. Ervaring met Exquise is een pré. 

Aanbod

We hechten veel waarde aan een goede samenwerking en een open en veilige werksfeer. Deze positieve sfeer helpt ons om de beste zorg te bieden. Een tevreden patiënt én collega, dat is ons doel! 

Daarnaast bieden we jou: 

 • Een salaris tussen de €2.272,05 en €4.382,14 per maand, o.b.v. 38 uur per week en afhankelijk van de grootte van de praktijk. 
 • Een online onboardingsprogramma waarbij je kennis maakt met Dental Clinics en onze interne processen. 
 • Een professionele werkomgeving met ondersteuning vanuit ons Shared Service Center en collega praktijkmanager uit jouw regio.  
 • Verschillende leer- en ontwikkelmogelijkheden zoals een leiderschapsprogramma voor praktijkmanagers en onze eigen TopMondzorg Academy met diverse online modules. 
 • Het jaarlijkse TOPFIT event; een (meerdaagse) bijeenkomst voor alle praktijk- en klinisch managers. 

Organisatie

Dental Clinics is een jonge en vooruitstrevende organisatie van samenwerkende tandartsgroepspraktijken in heel Nederland. We lopen voorop op het gebied van tandheelkundige zorg en kwaliteit. Om dit te bereiken delen we kennis en kunde in een plezierige, veilige en professionele werkomgeving. Alle tandheelkundige specialismen werken samen aan het bieden van de beste mondzorg en het leveren van een onbezorgde en stralende lach voor onze patiënten. 

Kortom, een inspirerende en professionele werkomgeving. 

Sollicitatie

Enthousiast? Solliciteer dan direct via de onderstaande button. Wil je meer weten? Neem dan contact op met onze recruiter Spartak Mirzojan via +316 25 47 77 00.

 

Deel deze vacature: