Implantologie assistent – Amsterdam

Introductie

Weet jij hoe je mensen een welkom en veilig gevoel geeft, zowel voor als tijdens de behandeling? Wil jij de graag de beste mondzorg leveren aan onze patiënten? En heb je affiniteit met implantologie? Dan is de rol van implantologie-assistent bij Dental Clinics Amsterdam IJburglaan. 

Organisatie

Wij zijn een jonge en vooruitstrevende organisatie van samenwerkende tandartsengroepspraktijken in heel Nederland. We lopen voorop op het gebied van tandheelkundige zorg en kwaliteit. Om dit te bereiken delen we kennis en kunde in een plezierige, veilige en inspirerende werkomgeving en werken we met alle tandheelkundige specialismen samen aan een schone en gezonde mond. Met als gewenst eindresultaat een onbezorgde en stralende lach voor onze patiënten. Kortom, een inspirerende en professionele werkomgeving. 

Functie

Als implantologie-assistent ben je de rechterhand van de implantoloog en het aanspreekpunt voor onze patiënten. Je hebt verschillende verantwoordelijkheden, zoals het klaarleggen en aanleveren van de benodigde instrumenten.  

Jij kunt goed samenwerken én prima zelfstandig werken. Je hebt goede sociale vaardigheden en bent patiëntgericht: je weet hoe je iedere patiënt geruststelt. Ook als iemand zenuwachtig is. 

Daarnaast heb je slechts een paar woorden van de implantoloog nodig om te begrijpen wat je moet doen. 

Verder herken jij je hierin: 

  • Je hebt een opleiding tot tandartsassistent afgerond en hebt al enige ervaring als implantologie-assistent. 
  • Je bent communicatief en sociaal vaardig en hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal. 
  • Ervaring met softwaresysteem Exquise is een pré. 

Aanbod

We hechten veel waarde aan een goede samenwerking en een open en veilige werksfeer. Deze positieve werkomgeving helpt ons de beste zorg te bieden aan onze patiënten. Een tevreden patiënt én collega, dat is ons doel! 

Bij Dental Clinics is alles goed geregeld. We lopen voorop in de branche, werken met de nieuwste technieken en apparatuur en altijd volgens heldere richtlijnen. 

Daarnaast bieden we: 

  • Een salaris tussen de €2.201,94 en €2.820,81 per maand, o.b.v. 38 uur per week. 
  • Verschillende leer- en ontwikkelmogelijkheden, zoals onze eigen TopMondzorg Academy met diverse online modules. 
  • Doorgroeimogelijkheden zoals het volgen van een opleiding tot (paro) preventie-assistent. 

Sollicitatie

Enthousiast? Solliciteer dan direct via de onderstaande button. Wil je meer weten? Neem dan contact op met praktijkmanager Esther van den Heuvel via +31 6 83 67 95 64. 

Deel deze vacature: