Gezondheidszorg/algemeen

Mondhygienist – Maastricht

Introductie Dental Clinics Scharn te Maastricht heeft plek voor een mondhygiënist! We hebben ruimte op alle dagen van de week.Wil jij je kennis uitbreiden op het gebied van Paro en Preventie en onderdeel worden van het gezellige en professionele team van Dental Clinics Maastricht? Dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet.

Receptiemedewerker – Nootdorp

Introductie Bij Dental Clinics Nootdorp zijn we op zoek naar een receptiemedewerker voor 24 uur per week! Bij voorkeur ben je ook één avond per week beschikbaar.

Tandartsassistent – Zaltbommel

Introductie Ben jij een tandartsassistent en op zoek naar een baan voor minimaal 3 dagen per week in Zaltbommel? Wij willen ons team graag uitbreiden en hebben je veel moois te bieden!

Preventie-assistent – Nootdorp

Introductie Bij Dental Clinics Nootdorp zijn we op zoek naar een preventie-assistent voor 16 uur per week met eventuele uitbereiding in uren op termijn!

Tandarts – Klazienaveen

Introductie Ons team werkt nauw samen om onze patiënten goede en complete zorg te bieden. Wil jij ons helpen? We zoeken een Tandarts voor 2 tot 3 dagen in de week.

Tandarts – Huizen

Introductie Voor onze praktijk in Huizen zijn we op zoek naar een tandarts voor 2 tot 4 dagen per week, beschikbare dagen in overleg.Ons team bestaat uit jong en oud. We zijn betrokken bij elkaar en springen voor elkaar in. Flexibiliteit wordt dan ook gewaardeerd. Door de verbondenheid en de no-nonsense instelling heerst er een… Lees verder

Tandarts – Rotterdam

Introductie Wil jij je blijven ontwikkelen in een leuke moderne groepspraktijk in Rotterdam Zuid? Dan ben jij de tandarts die wij zoeken! Wij hebben ruimte voor een tandarts (alle dagen zijn mogelijk) in onze praktijk Rotterdam Zuiderterras.

Tandarts – Assen

Introductie Bij Dental Clinics Assen zijn we op zoek naar een tandarts voor 0,6 fte!

Tandarts – Enschede

Introductie Bij Dental Clinics Enschede zijn we op zoek naar een tandarts voor 2 tot 3 dagen per week!