Gezondheidszorg/algemeen

Tandartsassistent – Rolde

Introductie Ben jij een tandartsassistent en op zoek naar een baan als oproepkracht in Rolde? Wij willen ons team graag uitbreiden en hebben je veel moois te bieden!

Receptiemedewerker – Zaltbommel

Introductie Ben jij een receptiemedewerker en op zoek naar een baan voor 4 dagen per week in Zaltbommel? Wij willen ons team graag uitbreiden en hebben je veel moois te bieden!

Paro preventie-assistent – Leeuwarden

Introductie Dental Clinics Leeuwarden locatie Oostergrachtwal heeft een vacature voor paro preventie-assistent voor 2 a 3 dagen per week. Wil jij werken in een moderne en vooruitstrevende organisatie? Wij willen ons team uitbreiden en komen graag met je in contact!

Receptiemedewerker – Venlo

Introductie Ben jij een ervaren receptiemedewerker in de tandheelkunde en op zoek naar een baan voor 3 a 4 dagen per week in Venlo? Wij willen ons team graag uitbreiden en hebben je veel moois te bieden!

Preventie-assistent – Maastricht

Introductie Ben jij een preventie-assistent en op zoek naar een baan in Maastricht Centrum en Scharn? Wij willen ons team graag uitbreiden!

Endo Assistent – Almere

Introductie Bij Dental Clinics Almere locatie Doddegrasweg zijn we op zoek naar een Endo-assistent voor 3 a 4 dagen in de week!

Tandarts – Assen

Introductie Bij Dental Clinics Assen zijn we op zoek naar een tandarts voor 1 dag per week, de maandag.

Tandartsassistent – Huizen

Introductie Ben jij een tandartsassistent en op zoek naar een baan voor 5 dagen per week in Huizen? Wij willen ons team graag uitbreiden en hebben je veel moois te bieden!

Tandarts – Enschede

Introductie Bij Dental Clinics Enschede zijn we op zoek naar een tandarts voor 2 tot 3 dagen per week!

Tandarts – Dronrijp

Introductie Voor Dental Clinics Dronrijp zijn wij vanaf januari 2023 ter vervanging van zwangerschapsverlof op zoek naar een (waarnemend) tandarts voor 2 dagen per week.