Instagram

Studeer jij binnenkort af als tandarts en ben je op zoek naar een leuke baan? Bij Dental Clinics krijg je als startende tandarts alle ruimte om te groeien en je kennis uit te breiden. Bekijk de mogelijkheden hier!

Benieuwd hoe de werkdag van Marleen en Naomi eruit ziet en hoe zij de sfeer op de praktijk ervaren? Lees hun verhaal hier!

Studeer jij tandheelkunde, mondzorgkunde of voor tandartsassistent en zoek je een leuke (bij)baan? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Bekijk hier de mogelijkheden!

Wil jij graag aan de slag als tandartsassistent maar heb je geen tandheelkundige opleiding of ervaring? Geen probleem! In de regio Rotterdam en Gouda bieden wij een zij-instromerstraject aan waarbij we je opleiden tot tandartsassistent. Nieuwsgierig? Lees hier meer.

Zo’n 800.000 Nederlanders vermijden de tandarts vanwege angst. Tandarts Johan Oost introduceerde daarom het ‘angstreductietraject’. Lees hier hoe hij zijn patiënten helpt hun angst te overwinnen.

Voor Wim Dam, tandartsassistent bij Dental Clinics Zwolle, is geen dag hetzelfde en dat maakt zijn werk juist zo leuk. Benieuwd naar hoe de patiënt voor Wim het verschil maakt? Lees gauw verder!

Bij Dental Clinics besteden we veel aandacht aan cariëspreventie en het verbeteren van mondgezondheid van kinderen. Benieuwd hoe we dit doen? Lees gauw verder!

Eigen ervaringen en een persoonlijk verhaal zeggen veel meer dan een vacaturetekst. Lees de verschillende verhalen van onze collega’s, zodat je een goede indruk krijgt hoe jouw werkdag er bij ons uit kan zien.

Wil jij iedere dag met plezier naar je werk en bijdragen aan de beste mondzorg? Bekijk dan onze openstaande vacatures.

Ben jij een gedreven manager die graag verantwoordelijk is voor de dagelijkse operatie en leiding wil geven aan een enthousiast team? Bekijk dan onze openstaande vacatures voor praktijkmanagers.

Bij Dental Clinics krijg je als startende tandarts alle ruimte om te groeien en je kennis uit te breiden. Ons enthousiaste en ervaren team staat klaar om je te begeleiden en ondersteunen waar nodig. Meer weten? Lees hier verder.

Dental Clinics heeft een interne opleiding voor tandartsen die de ambitie hebben een eigen praktijk te leiden. Tijdens deze opleiding leer je alles wat je moet weten om als tandarts-directeur aan de slag te gaan. Iets voor jou? Lees hier meer.

Wil je een goede indruk krijgen van hoe een werkdag als mondhygiënist er bij Dental Clinics uitziet? Lees dan de verschillende verhalen van onze collega’s.

Bij Dental Clinics vinden we het belangrijk dat iedereen de kans krijgt om te groeien en zich verder te ontwikkelen. Lees hier meer over de mogelijkheden die tandartsassistent Rozan Salih krijgt.

Je kiest natuurlijk niet zomaar voor een praktijk of nieuwe baan. Neem een kijkje in onze praktijken en krijg een indruk van de sfeer. Zo kun je alvast een beetje ervaren hoe het is om te werken bij Dental Clinics.

Je werkplek moet natuurlijk passen bij je manier van werken en je persoonlijkheid. Bij Dental Clinics Maliebaan klopt dat precies voor Monica Hendriks. Zij werkt hier nu bijna 3 jaar en is al zo’n 15 jaar werkzaam als tandartsassistent. Benieuwd naar haar verhaal? Lees hier meer!

Marjolein Nieman – van Pinxteren vond de mondzorg altijd al een interessant vakgebied. Toen door de coronapandemie haar baan als projectleider wegviel, besloot ze zich te laten omscholen tot tandartsassistent. Inmiddels werkt ze al bijna twee jaar met veel plezier bij Dental Clinics Beesd. Lees hier meer!

Nathalie van der Kreeft werkt sinds anderhalf jaar bij Dental Clinics Utrecht Maliebaan en volgt tegelijkertijd een opleiding tot tandartsassistent. Benieuwd hoe ze dit ervaart? Lees gauw verder!

Parisa Panahi Moghaddam vindt het fijn om in teamverband te werken en voelt zich thuis bij Dental Clinic Huizen. Nieuwsgierig naar Parisa’s leukste ervaring als tandarts? Lees gauw verder!

Benieuwd naar Solange Aerts haar ervaring als tandarts-directeur bij Dental Clinics? Lees haar verhaal hier.

Wie bij Dental Clinics in Heerlen naar de mondhygiënist gaat, heeft grote kans in de stoel bij Brahim Lakdimi terecht te komen. Nieuwsgierig naar hoe zijn werkdag eruit ziet? Lees hier meer!

Dental Clinics collega's

Om met plezier naar je werk te kunnen gaan, is het belangrijk dat je werkomgeving goed bij je past. Nieuwsgierig naar hoe onze collega’s het ervaren om bij Dental Clinics te werken? Lees dan gauw verder!

De werkdag van Wendy

Wendy werkt drie dagen in de week bij Dental Clinics Ridderkerk. Ze combineert haar werkzaamheden als paro preventie-assistent met die van tandartsassistent. Lees hier hoe haar werkdag eruit ziet!