Integratiemanager – Hilversum

Introductie

De Integratiemanager bij TopMondzorg is de spil waar het om draait als er nieuwe praktijken worden toegevoegd aan een van de formules van TopMondzorg. Samen met je collega’s zorg je voor de opzet en overgang van nieuwe praktijken naar de TopMondzorg organisatie en zorg je ervoor dat overgenomen praktijken soepel worden geïntegreerd in TopMondzorg. Daarnaast vervul je een belangrijke rol in de optimalisatie van bestaande praktijken.

Organisatie

TopMondzorg is een snelgroeiende organisatie die zich inzet voor complete mondzorg voor uiteenlopende patiëntgroepen. TopMondzorg bestaat uit 8 verschillende labels met ruim 110 Dental Clinics tandartsengroepspraktijken, 18 TopOrtho orthodontiepraktijken, een Proclin verwijspraktijk, ouderenmondzorgdiensten MondzorgPlus, Omnios, Gerident en Pro-Da en de MKA groep (kaakchirurgie).

TopMondzorg telt in totaal ruim 4.000 collega’s waarvan 100 op het servicecenter in Hilversum. Vanuit dit servicecenter krijgen de praktijken ondersteuning op verschillende terreinen: Kwaliteit & Veiligheid, HR, Financiële administratie, ICT en Marketing & Communicatie. De behandelende teams kunnen zich daardoor optimaal richten op de patiënt.

De afdeling I&O bestaat uit vier medewerkers en wordt geleid door de teamleider Integratie & Operatie. Door het vertrek van een collega is er ruimte voor een nieuwe Integratie Manager.


Functie

De Integratie Manager is het eerste aanspreekpunt voor de praktijkleiding van de nieuwe praktijken of labels. Met drive en enthousiasme begeleid je de teams van de nieuwe praktijken. Je hebt ondernemerschap, initiatief en bent sterk in projectmanagement. Verder werk je gestructureerd en leg je makkelijk verbinding. Gezien de aard van de werkzaamheden neem je ook deel aan optimalisatieprojecten om de TopMondzorg organisatie nog sterker te maken in tijden dat er minder nieuwe praktijken zijn. Daarnaast zijn er soms praktijken die extra aandacht nodig hebben en deze neem je dan tijdelijk over van de regiomanager.

Locatie

Voornamelijk werkzaam bij locaties in het land. Er bestaat een mogelijkheid om af en toe thuis te werken, mits de projecten dat toelaten.


Functie-eisen

Opleiding en ervaring

Afgeronde opleiding op hbo of wo-niveau bij voorkeur in een bedrijfseconomische richting of binnen de gezondheidszorg

Minimaal 5 jaar ervaring in een vergelijkbare projectmatige functie. Bijvoorbeeld binnen de retail of uitzendwereld. Meer ervaring is een pre

Kennis van de gezondheidszorg is een pre, maar geen must

Kennis en vaardigheid in het begeleiden van veranderingen binnen organisaties

Aanvullende eisen

Minimaal vier dagen per week beschikbaar (bij voorkeur vijf)

TopMondzorg investeert in zijn medewerkers en vraagt daarom naar commitment voor langere tijd

Regelmatig ’s avonds aan het werk (als richtlijn twee avonden per week, verder flexibel in te vullen agenda)

Bereidheid om veel binnen Nederland te reizen en indien nodig te overnachten


Aanbod

Een heel flexibele baan met veel vrijheid, verantwoordelijkheid en afwisseling. 

Je komt te werken bij een jonge en vooruitstrevende organisatie met ruim 120 tandarts- en orthodontiepraktijken, die vooroploopt op het gebied van tandheelkundige zorg. 

Een informele omgeving waar hard wordt gewerkt, maar ook veel wordt gelachen. 

Ruimte om te leren en jezelf te ontwikkelen. 

Een leaseauto, laptop en telefoon

Sollicitatie

Ben je enthousiast geworden en wil je solliciteren? Klik dan op de knop hieronder en vul het online formulier in om te solliciteren. Heb je vragen over de vacature of wil je meer informatie? Neem contact op met Mylène Amoureus via mylene.amoureus@topmondzorg.nl. We kijken ernaar uit om je te ontmoeten!