Klinisch Regiomanager – provincies Noord-Holland, Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel.

Om onze klinische borging en sturing nóg beter te doen, zijn we voor Dental Clinics op zoek naar 3 extra Klinisch Regiomanagers (hierna KRM genoemd). De Klinisch Regiomanager is verantwoordelijk voor het klinisch functioneren en continue verbeteren van Dental Clinics-tandartspraktijken binnen een bepaalde regio. Als KRM werk je samen aan de doelen van de regio met de Regio Manager, de HR Business Partner, de Praktijkmanagers, de Recruiter en de auditor in het Regio MT. Daarnaast ben je onderdeel van de afdeling Kwaliteit en Veiligheid van het Shared Service Center in Hilversum. De KRM rapporteert aan de Directeur Kwaliteit en Veiligheid van TopMondzorg, geeft klinisch leiding aan de tandarts-directeuren en klinisch managers en werkt hierin nauw samen met het Regio MT. Binnen het Regio MT is de KRM het aanspreekpunt voor en de aanjager van klinische onderwerpen.

We zijn specifiek op zoek naar tandartsen die wonen in de provincies Noord-Holland, Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel.

Functie

De KRM heeft een tactische rol. Hij of zij is verantwoordelijk voor de implementatie en realisatie van klinische plannen en verbetervoorstellen voor een specifieke regio. Alles met maar één doel: de kwaliteit van onze mondzorg waarborgen en verbeteren. De KRM draagt zorg voor de klinische aansturing van een regio en focust zich daarbij op het ontwikkelen van initiatieven en projecten en verbetering van kwaliteit en efficiëntie van praktijken.

De KRM stuurt indirect en functioneel meerdere klinische teams aan en draagt zorg voor het zorgproces conform HKZ standaard. De KRM is daarom sterk gefocust op het verbeteren van klinische processen, procedures en activiteiten en werkt aan opstellen van klinische best-practices, waarbij het soms nodig is anderen te overtuigen een nieuw beleid, nieuwe procedures en activiteiten te accepteren. De KRM is zelf werkzaam als tandarts bij Dental Clinics of een van de andere labels van Topmondzorg en heeft diepgaande kennis van de tandheelkunde en ruime ervaring met het coachen van teams. Er is sprake van het functioneel aansturen en coachen van tandarts-directeuren en klinisch managers vanuit de rol als coach/begeleider.

De belangrijkste verantwoordelijkheden van de KRM zijn:

  • Klinisch leiding geven aan de tandarts-directeuren en klinisch managers en het stimuleren van een goede samenwerking binnen het cluster en de regio;
  • Het monitoren van de klinische prestaties van de praktijken in de regio en het nemen van maatregelen om deze te verbeteren;
  • Het mede-ontwikkelen en implementeren van het klinisch beleid en procedures om de kwaliteit van de patiëntenzorg te waarborgen en te verbeteren;
  • Het onderhouden van goede contacten met andere afdelingen binnen TopMondzorg en externe stakeholders;
  • Het ontwikkelen van nieuwe initiatieven en projecten ter verbetering van de kwaliteit van de patiëntenzorg en de efficiëntie van de praktijken.

Organisatie

Wij zijn een jonge en vooruitstrevende organisatie van samenwerkende tandartsengroepspraktijken in heel Nederland. We lopen voorop op het gebied van tandheelkundige zorg en kwaliteit. Om dit te bereiken delen we kennis en kunde in een plezierige, veilige en inspirerende werkomgeving en werken we met alle tandheelkundige specialismen samen aan een schone en gezonde mond. Met als gewenst eindresultaat een onbezorgde en stralende lach voor onze patiënten. Kortom, een inspirerende en professionele werkomgeving.

Sollicitatie

Ben jij tandarts en wil je naast je werk aan de stoel meer klinische sturing geven in een regio? Ben je 16 uur per week als KRM beschikbaar en lijkt het je leuk om je juist op gebied van leiderschap en management te ontwikkelen? Solliciteer dan direct via de onderstaande button. Wil je meer weten? Neem dan contact op met Daniëlle Boonzaaijer, Directeur Kwaliteit en Veiligheid via danielle.boonzaaijer@topmondzorg.nl

Deel deze vacature: