Mondhygiënist – 2 tot 3 dagen per week – Schoonhoven

Introductie

Bij Dental Clinics Schoonhoven zijn we op zoek naar een mondhygiënist voor 2 tot 3 dagen dagen per week! 

Organisatie

Dental Clinics Schoonhoven is een moderne en goedlopende 4-kamerpraktijk. We werken hard en proberen een balans te creëren tussen professionaliteit en gezelligheid op de werkvloer. Met ieder teamlid wordt jaarlijks besproken wat de wensen zijn op het gebied van educatie en persoonlijke ontwikkeling, want we vinden het belangrijk dat je kunt blijven doorgroeien in het vak.

Dental Clinics is een jonge en vooruitstrevende organisatie van samenwerkende tandartsengroepspraktijken in heel Nederland. We lopen voorop op het gebied van tandheelkundige zorg en kwaliteit. Om dit te bereiken delen we kennis en kunde in een plezierige, veilige en inspirerende werkomgeving en werken we met alle tandheelkundige specialismen samen aan een schone en gezonde mond. Met als gewenst eindresultaat een onbezorgde en stralende lach voor onze patiënten.

Functie

Als mondhygiënist ben jij de drijvende kracht achter de parodontale zorg. De tandarts is de hoofdbehandelaar met wie je verantwoordelijk bent voor de mondgezondheid van de patiënten. Dankzij nauwe samenwerking binnen het team kunnen we betere zorg aan de patiënten geven en elkaar stimuleren om te blijven groeien in het vak. Zo leggen we samen de lat steeds hoger. Het Service Center ondersteunt de praktijk op het gebied van onder andere administratie en kwaliteit. Hierdoor kun jij je volledig richten op de zorg aan de patiënt.

Functie-eisen

Je hebt een passie voor paro en voelt je aangesproken door ons teamconcept. Je werkt graag samen met het team aan de beste kwaliteit tandheelkundige zorg, maar kunt ook goed zelfstandig werken.

Inlichtingen

Annemarie Blaisse – 06 53139580

Sollicitatie

Enthousiast? Stuur dan jouw CV en motivatie naar werken@dentalclinics.nl o.v.v. ‘vacature tandarts. Wil je meer weten? Neem dan contact op met onze recruiter Annemarie Blaisse te bereiken op 06-53139580. Klik hier voor meer informatie over de sollicitatieprocedure.