Mondhygiënist – 3 dagen – Koog aan De Zaan / Krommenie

Introductie

Wij wij op zoek naar een Mondhygiënist voor 2 dagen per week bij Dental Clinics Koog a/d Zaan en voor 1 dag per week bij Dental Clinics Krommenie. Deze 2 praktijken zijn vlakbij elkaar gelegen. 

Organisatie

We zijn een moderne en gezellige tandartsengroepspraktijk en bieden mondzorg voor het hele gezin. Professionaliteit en samenwerken staan bij ons hoog in het vaandel. Wij bieden mondzorg voor het hele gezien, op basis van persoonlijke aandacht en een op maakt gemaakt behandelplan. Tevens bieden we ruime openingstijden zoals op de dinsdagavond en de zaterdag.

Functie

Als mondhygiënist ben jij de drijvende kracht achter de parodontale zorg. De tandarts is de hoofdbehandelaar met wie je verantwoordelijk bent voor de mondgezondheid van de patiënten. Dankzij nauwe samenwerking binnen het team kunnen we betere zorg aan de patiënten geven en elkaar stimuleren om te blijven groeien in het vak. Zo leggen we samen de lat steeds hoger. Het Service Center ondersteunt de praktijk op het gebied van onder andere administratie en kwaliteit. Hierdoor kun jij je volledig richten op de zorg aan de patiënt.

Functie-eisen

Je hebt een passie voor paro en voelt je aangesproken door ons teamconcept. Je werkt graag samen met het team aan de beste kwaliteit tandheelkundige zorg, maar kunt ook goed zelfstandig werken.

Inlichtingen

Annemarie Blaisse

Sollicitatie

Enthousiast? Stuur dan jouw CV en motivatie naar werken@dentalclinics.nl o.v.v. ‘vacature mondhygiënist’. Wil je meer weten? Neem dan contact op met onze recruiter Annemarie Blaisse (06 – 53139580.