Mondhygiënist – Almelo

Introductie

Voor Dental Clinics Almelo zijn wij op zoek naar een mondhygiënist voor 3 dagen per week.

Organisatie

Onze 5-kamerpraktijk is gelegen aan de buitenrand van Almelo. Hier kunnen patiënten terecht voor algemene tandheelkunde, preventie en mondhygiëne. Binnen ons team wordt veel samengewerkt en goed overlegd. Zo kunnen we samen de beste kwaliteit leveren in een prettige werkomgeving. Benieuwd naar de praktijk en ons team? Bekijk dan hier de praktijkimpressie.

Functie

Als mondhygiënist ben jij de drijvende kracht achter de parodontale zorg. De tandarts is de hoofdbehandelaar met wie je verantwoordelijk bent voor de mondgezondheid van de patiënten. Dankzij nauwe samenwerking binnen het team kunnen we betere zorg aan de patiënten geven en elkaar stimuleren om te blijven groeien in het vak. Zo leggen we samen de lat steeds hoger. Het Service Center ondersteunt de praktijk op het gebied van onder andere administratie en kwaliteit. Hierdoor kun jij je volledig richten op de zorg aan de patiënt.

Functie-eisen

Je hebt een passie voor paro en voelt je aangesproken door ons teamconcept. Je werkt graag samen met het team aan de beste kwaliteit tandheelkundige zorg, maar kunt ook goed zelfstandig werken.

Aanbod

Enthousiast? Stuur dan jouw CV en motivatie naar werken@dentalclinics.nl o.v.v. ‘vacature mondhygiënist’. Wil je meer weten? Neem dan contact op met onze recruiter Carolien Groenewold (06 – 11 60 45 30).