Mondhygiënist – Amsterdam

Introductie

Voor TP Amsterdam zoeken wij een Mondhygiënist voor 2 dagen per week, dagen in overleg. En dit is echt een hele leuke functie want TP Amsterdam kent 3 locaties waar je roulerend werkzaam kan zijn; IJburg, de Jordaan en Watergraafsmeer. 

J

Organisatie

Tandartsen Praktijk Amsterdam gaat voor een gezond, mooi en een sterk gebit voor iedereen. Uw gebit moet immers een leven lang mee. In onze praktijken in Watergraafsmeer, IJburg en de Jordaan behandelen onze specialisten geen tanden maar patiënten. Door continue bij- en nascholing bieden wij onze klanten de beste mondzorg.

TP Amsterdam is onderdeel van Dental Clinics. Dental Clinics is een initiatief van tandartsen voor tandartsen. In 2007 besloten enkele tandartsen zelf hun visie op samenwerking in de tandheelkunde vorm te geven: een modern teamconcept waarin alle tandheelkundige specialismen onder één dak samenwerken.

Functie

Binnen de functie van mondhygiënist ben je onder andere verantwoordelijk voor het geven van de juiste voorlichting en het uitvoeren van mondzorgkundige behandelingen. Je werkt volgens paraprotocol en bent een expert op het gebied van preventie en mondhygiëne Daarnaast verricht je onderzoek en stel je diagnoses. Met jouw afgeronde opleiding Mondzorgkunde ben je een waardevolle toevoeging voor onze groeiende organisatie.


Functie-eisen

Je hebt een passie voor paro en je voelt je aangesproken door ons teamconcept. Je werkt graag samen met het team aan de beste kwaliteit tandheelkundige zorg, maar kunt ook goed zelfstandig werken. Daarnaast beschik je over een afgeronde opleiding Mondzorgkunde en ben je communicatief sterk in het Nederlands, zowel in woord als in geschrift. Ervaring met Esquise is een pré.Inlichtingen

Annemarie Blaisse

Sollicitatie

Enthousiast? Stuur dan jouw CV en motivatie naar werken@dentalclinics.nl o.v.v. ‘vacature mondhygiënist’. Wil je meer weten? Neem dan contact op met onze recruiter Annemarie Blaisse (06 – 53139580).