Mondhygiënist – Amsterdam

Introductie

Voor TP Amsterdam – onderdeel van Dental Clinics – zoeken wij een Mondhygiënist voor 4 tot 5 dagen per week, dagen in overleg. En dit is echt een hele leuke functie want TP Amsterdam kent verschillende locaties waar je roulerend werkzaam bent op IJburg & Watergraafsmeer. 

Organisatie

TP Amsterdam is onderdeel van Dental Clinics.

Wij zijn een jonge en vooruitstrevende organisatie van samenwerkende tandartsengroepspraktijken in heel Nederland. We lopen voorop op het gebied van tandheelkundige zorg en kwaliteit. Om dit te bereiken delen we kennis en kunde in een plezierige, veilige en inspirerende werkomgeving en werken we met alle tandheelkundige specialismen samen aan een schone en gezonde mond. Met als gewenst eindresultaat een onbezorgde en stralende lach voor onze patiënten.

Functie

Als mondhygiënist ben jij de drijvende kracht achter de parodontale zorg. De tandarts is de hoofdbehandelaar met wie je verantwoordelijk bent voor de mondgezondheid van de patiënten. Dankzij nauwe samenwerking binnen het team kunnen we betere zorg aan de patiënten geven en elkaar stimuleren om te blijven groeien in het vak. Zo leggen we samen de lat steeds hoger. Het Service Center ondersteunt de praktijk op het gebied van onder andere administratie en kwaliteit. Hierdoor kun jij je volledig richten op de zorg aan de patiënt.

Functie-eisen

Je hebt een passie voor paro en voelt je aangesproken door ons teamconcept. Je werkt graag samen met het team aan de beste kwaliteit tandheelkundige zorg, maar kunt ook goed zelfstandig werken.

Verder beschik je over het volgende:

  • Afgeronde opleiding Mondzorgkunde
  • Minimaal 1 jaar relevante ervaring
  • Communicatief vaardig
  • Geen bezwaar om zo nu en dan in de avonduren te werken
  • Ervaring met Exquise is een pré

Aanbod

Werken bij TP Amsterdam / Dental Clinics betekent werken in een moderne omgeving. Leuke collega’s en mogelijkheden tot verdere ontwikkeling aan de hand van cursussen en opleiding.

Sollicitatie

Enthousiast? Solliciteer dan direct via de onderstaande button. Wil je meer weten? Neem dan contact op met onze recruiter Annemarie Blaisse via +31(0)6 53 13 95 80.