Mondhygiënist – Doetinchem

Introductie

Ons gezellige team bestaat uit jong en oud. We leren graag van elkaar en gaan met nieuwe ontwikkelingen binnen het vakgebied mee. Zo kunnen we samen blijven groeien en tot goede resultaten komen. Spreekt dit jou aan? Dan ben jij de Mondhygiënist voor 3 dagen in de week die wij zoeken!

Organisatie

We vinden het belangrijk dat teamleden zich veilig voelen en elkaar in hun waarde laten. Een klantgerichte benadering staat bij ons centraal en we werken hard samen om onze patiënten de beste en meest complete mondzorg onder één dak te bieden. Dit merken onze patiënten ook; we kregen maar liefst een 8 in het patiënttevredenheidsonderzoek! Benieuwd naar de praktijk en ons team? Bekijk dan hier de praktijkimpressie.

Functie

Als mondhygiënist ben jij de drijvende kracht achter de parodontale zorg. De tandarts is de hoofdbehandelaar met wie je verantwoordelijk bent voor de mondgezondheid van de patiënten. Dankzij nauwe samenwerking binnen het team kunnen we betere zorg aan de patiënten geven en elkaar stimuleren om te blijven groeien in het vak. Zo leggen we samen de lat steeds hoger. Het Service Center ondersteunt de praktijk op het gebied van onder andere administratie en kwaliteit. Hierdoor kun jij je volledig richten op de zorg aan de patiënt.

Functie-eisen

Je hebt een passie voor paro en voelt je aangesproken door ons teamconcept. Je werkt graag samen met het team aan de beste kwaliteit tandheelkundige zorg, maar kunt ook goed zelfstandig werken.

Sollicitatie

Enthousiast? Stuur dan jouw CV en motivatie naar werken@dentalclinics.nl o.v.v. ‘vacature mondhygiënist’. Wil je meer weten? Neem dan contact op met onze recruiter Carolien Groenewold (06 – 11604530). Of bekijk hier meer informatie over de sollicitatieprocedure.

Ken je iemand anders die geschikt is voor deze functie? Deel de vacature dan via de onderstaande buttons.