Mondhygiënist – Eindhoven

Introductie

Wij bieden complete mondzorg voor het hele gezin en vinden het belangrijk dat iedereen zich bij ons op hun gemak voelt. Daarom zoeken we een leuke collega die ook goed met kinderen en angstige patiënten kan omgaan. Kun jij je hierin vinden? We hebben ruimte voor een mondhygiënist voor 3 tot 5 dagen per week.

Organisatie

In onze praktijk hangt een gezellige, informele sfeer. Ons grote team gaat samen voor de beste kwaliteit, met veel persoonlijke aandacht voor onze patiënten. Naast algemene tandheelkunde kunnen patiënten ook voor onder andere Cerec kronen, wortelkanaalbehandelingen, mondhygiëne en preventie bij ons terecht. Benieuwd naar de praktijk en ons team? Bekijk dan hier de praktijkimpressie.

Functie

Als mondhygiënist ben jij de drijvende kracht achter de parodontale zorg. De tandarts is de hoofdbehandelaar met wie je verantwoordelijk bent voor de mondgezondheid van de patiënten. Dankzij nauwe samenwerking binnen het team kunnen we betere zorg aan de patiënten geven en elkaar stimuleren om te blijven groeien in het vak. Zo leggen we samen de lat steeds hoger. Het Service Center ondersteunt de praktijk op het gebied van onder andere administratie en kwaliteit. Hierdoor kun jij je volledig richten op de zorg aan de patiënt.

Functie-eisen

Je hebt een passie voor paro en voelt je aangesproken door ons teamconcept. Je werkt graag samen met het team aan de beste kwaliteit tandheelkundige zorg, maar kunt ook goed zelfstandig werken.

Inlichtingen

Sara Plasman 06-11339705

Sollicitatie

Enthousiast? Stuur dan jouw CV en motivatie naar werken@dentalclinics.nl o.v.v. ‘vacature mondhygiënist’. Wil je meer weten? Neem dan contact op met onze recruiter Sara Plasman (06 – 11 33 97 05). Of bekijkhiermeer informatie over de sollicitatieprocedure.

Ken je iemand anders die geschikt is voor deze functie? Deel de vacature dan via de onderstaande buttons.