Mondhygiënist – Krommenie

Introductie

Voor onze moderne praktijk in Krommenie zijn wij op zoek naar een Mondhygiënist voor 2 dagen in de week.

Organisatie

In onze moderne praktijk kunt u terecht voor algemene tandheelkunde maar ook kaakchirurgie en protheses. We zijn ook op zaterdag open.

Samen gaan we voor de beste kwaliteit en we hebben veel plezier in ons werk. Dit resulteert in een vast team, waarvan de meesten al jaren samenwerken. Naast algemene tandheelkunde kunnen patiënten in onze 4-kamerpraktijk terecht voor mondhygiëne en preventie. Benieuwd naar de praktijk en ons team? Bekijk dan hier de praktijkimpressie.

Functie

Als mondhygiënist ben jij de drijvende kracht achter de parodontale zorg. De tandarts is de hoofdbehandelaar met wie je verantwoordelijk bent voor de mondgezondheid van de patiënten. Dankzij nauwe samenwerking binnen het team kunnen we betere zorg aan de patiënten geven en elkaar stimuleren om te blijven groeien in het vak. Zo leggen we samen de lat steeds hoger. Het Service Center ondersteunt de praktijk op het gebied van onder andere administratie en kwaliteit. Hierdoor kun jij je volledig richten op de zorg aan de patiënt.

Functie-eisen

Wat breng je mee

  • Afgeronde opleiding Mondzorgkunde
  • Passie voor Paro
  • Je werkt graag met en voor mensen, gericht op samenwerken
  • Zelfstandig werken

Sollicitatie

Enthousiast? Solliciteer dan direct via de onderstaande button. Wil je meer weten? Neem dan contact op met onze recruiter Annemarie Blaisse via +31(0)6 53 13 95 80.