Mondhygienist – Maastricht

Introductie

Dental Clinics Scharn te Maastricht heeft plek voor een mondhygiënist! We hebben ruimte op alle dagen van de week.

Wil jij je kennis uitbreiden op het gebied van Paro en Preventie en onderdeel worden van het gezellige en professionele team van Dental Clinics Maastricht? Dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet.Organisatie

Wij zijn een jonge en vooruitstrevende organisatie van samenwerkende tandartsengroepspraktijken in heel Nederland. We lopen voorop op het gebied van tandheelkundige zorg en kwaliteit. Om dit te bereiken delen we kennis en kunde in een plezierige, veilige en inspirerende werkomgeving en werken we met alle tandheelkundige specialismen samen aan een schone en gezonde mond. Met als gewenst eindresultaat een onbezorgde en stralende lach voor onze patiënten.

Functie

Als mondhygiënist ben jij de drijvende kracht achter de paradontale zorg. De tandarts is de hoofdbehandelaar met wie je verantwoordelijk bent voor de mondzorg van de patiënten. Dankzij nauwe samenwerking binnen het team kunnen we betere zorg aan de patiënten geven en elkaar stimuleren om te blijven groeien in het vak. Zo leggen we samen de lat steeds hoger.

Functie-eisen

Je hebt een passie voor paro en je voelt je aangesproken door ons teamconcept. Je werkt graag samen met het team aan de beste kwaliteit tandheelkundige zorg, maar kunt ook goed zelfstandig werken.

Aanbod

Wij bieden:

• Ruime kennis en ervaring en fijne collega’s
• Een moderne werkomgeving: de behandelkamers zijn ruim, en licht en daarnaast voorzien van de nieuwste apparatuur
• Een veilige omgeving waarin voldaan wordt aan de hoogste hygiëne-eisen
• Een werkwijze volgens de nieuwste behandelmethodes

Inlichtingen

Enthousiast? Stuur dan jouw CV en motivatie naar werken@dentalclinics.nl o.v.v. ‘vacature mondhygiënist’. Wil je meer weten? Neem dan contact op met onze recruiter Sara Plasman op 06 11 33 97 05.

Sollicitatie

Ben je geïnteresseerd? Gebruik dan de onderstaande sollicitatie button om je sollicitatie te verzenden.

Informatie over de sollicitatieprocedure kun je hier vinden.