Mondhygiënist – Rotterdam

Introductie

Voor Proclin Rotterdam zijn wij op zoek naar een mondhygiënist voor 2-4 dagen per week, de dagen zijn in overleg. Het gaat hierbij om een functie in loondienst.

Organisatie

Proclin is een verwijspraktijk voor parodontologie, endodontologie en restauratieve tandheelkundige behandelingen. We zijn een open, vooruitstrevende organisatie met passie voor ons vak. In onze moderne praktijk creëren we meerwaarde voor iedereen: van patiënten tot zorgverzekeraars en van eerstelijns zorgverleners tot collega-specialisten. Kwaliteit en service zijn voor ons meer dan mooie woorden: ze zijn ingebakken in onze manier van denken en werken. Hier zetten we ons elke dag opnieuw vol enthousiasme voor in. Dit maakt ons een ideale omgeving waarbinnen uiteenlopende specialisten kunnen excelleren.

Functie

Als mondhygiënist ben jij de drijvende kracht achter de parodontale zorg. De tandarts is de hoofdbehandelaar met wie je verantwoordelijk bent voor de mondgezondheid van de patiënten. Dankzij nauwe samenwerking binnen het team kunnen we betere zorg aan de patiënten geven en elkaar stimuleren om te blijven groeien in het vak. Zo leggen we samen de lat steeds hoger.

Het Service Center ondersteunt Proclin op het gebied van onder andere administratie en kwaliteit. Hierdoor kun jij je volledig richten op de zorg aan de patiënt.

Functie-eisen

Je hebt een passie voor paro en voelt je aangesproken door ons teamconcept. Je werkt graag samen met het team aan de beste kwaliteit tandheelkundige zorg, maar bent ook in staat om zelfstandig te kunnen werken.

Sollicitatie

Enthousiast? Solliciteer dan direct via de onderstaande button. Wil je meer weten? Neem dan contact op met onze recruiter Annemarie Blaisse via +31(0)6 53 13 95 80.