Mondhygiënist – Veenendaal

Wil jij werken in een team waarin primair de focus ligt op preventie parodontale zorg? Staat de patiënt bij jou altijd centraal en streef jij naar het leveren van de best passende zorg? Dan is de functie van mondhygiënist bij Dental Clinics de Vallei in Veenendaal iets voor jou! Wij zijn opzoek naar een mondhygiënist voor 2-4 dagen per week. Dagen zijn in overleg. 

Onze praktijk heeft een behandelteam op het gebied van preventie en parodontale zorg, waarin je als mondzorgprofessional een grote rol vervult in de werkwijze van de praktijk. Naast mondhygiënist(en) bestaat het team uit collega’s met diverse functies zoals preventie-assistenten en paro preventie-assistenten. Als mondhygiënist werk je nauw samen met de tandarts en eventueel de paro preventie-assistent.

 

Functie

Als mondhygiënist ben samen met de tandarts verantwoordelijk voor de parodontale mondzorg van onze patiënten. De tandarts verwijst de parodontale zorg aan jou en jullie onderhouden nauw contact over het totale behandelplan van de patiënt. 

Je hebt passie voor parodontologie, werkt graag volgens de richtlijn en voelt je aangesproken door ons teamconcept. Graag werk je samen met je collega’s aan de beste kwaliteit van zorg en draag je bij aan een fijne sfeer op de praktijk. 

Ben je 4-jarig opgeleid? Dan bestaat de mogelijkheid om, in overleg met de praktijkleiding, ook primaire caviteiten te behandelen. De nadruk van jouw werkzaamheden blijft wel altijd liggen op de parodontale zorg.

Verder herken jij je hierin:

Je mag de titel Mondhygiënist dragen door een afgeronde opleiding tot Mondhygiënist of Mondzorgkunde in Nederland, of je hebt een diploma-erkenningstraject in Nederland afgerond

Je hebt kennis van relevante wet- en regelgeving.

Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal en uitstekende communicatieve vaardigheden.

Je houdt van casuïstiekbespreking en vindt het geen probleem of af en toe ‘s avonds werkoverleg met collega’s te hebben.

Je vindt het leuk om collega (paro) preventie-assistenten te ondersteunen en helpen bij vragen.

 

Aanbod

We hechten veel waarde aan een goede samenwerking en een open en veilige werksfeer. Deze positieve sfeer helpt ons om de beste zorg te bieden. Een tevreden patiënt én collega, dat is ons doel!

Daarnaast bieden we jou:

  • Een uitstekende beloning waarbij je zelf regie hebt over je inkomen.
  • Flexibele werkuren: het werken van flexibele uren behoort veelal tot de mogelijkheid.
  • Verschillende leer- en ontwikkelmogelijkheden, zoals:
  • Onze eigen TopMondzorg Academy met online modules afgestemd op jouw functie.
  • Intercollegiale bijeenkomsten georganiseerd op de praktijken, in de regio en via Siilo met expertisegroepen.
  • Trainingen vanuit leveranciers
  • Reflectie op eigen handelen, zoals: patiënten feedback via ReviewCollect en een visitatieprogramma.
  • Een online onboardingsprogramma waarin je kennis maakt met Dental Clinics en onze interne processen, en leert wat wij binnen de organisatie belangrijk vinden en hoe jij hier vanuit jouw functie aan bijdraagt.
  • Ondersteuning vanuit het Shared Service Center op het gebied van o.a. kwaliteit en administratie, waardoor jij je volledig kunt richten op het leveren van de beste mondzorg.

Organisatie

Wij zijn een jonge en vooruitstrevende organisatie van samenwerkende tandartsengroepspraktijken in heel Nederland. We lopen voorop op het gebied van tandheelkundige zorg en kwaliteit. Om dit te bereiken delen we kennis en kunde in een plezierige, veilige en inspirerende werkomgeving en werken we met alle tandheelkundige specialismen samen aan een schone en gezonde mond. Met als gewenst eindresultaat een onbezorgde en stralende lach voor onze patiënten. Kortom, een inspirerende en professionele werkomgeving.

Sollicitatie

Enthousiast? Solliciteer dan direct via de onderstaande button. Wil je meer weten? Neem dan contact op met onze recruiter
Sanne Gehner via +31611604530.

 

 

Deel deze vacature: