Mondhygiënist – Venlo

Introductie

We vinden belangrijk dat patiënten zich bij ons op hun gemak voelen. Daarom denken we mee met de patiënt en zorgen we voor een goede sfeer in de praktijk. Klinkt dit als iets voor jou? En wil / kun jij ook controles doen en primaire caries behandelen? Dan ben jij de mondhygiënist die wij zoeken. 


Organisatie

We zijn een divers team dat bestaat uit jong en oud. We leren dagelijks van elkaar en ondersteunen elkaar, binnen een professionele praktijkomgeving. Persoonlijke aandacht en een vriendelijke benadering staan bij ons centraal. Als patiënten zich welkom voelen en tevreden naar huis gaan, is dit een voldoening voor het hele team. Patiënten kunnen bij ons terecht voor onder andere algemene tandheelkunde, orthodontie, implantologie, endodontologie, begeleiding bij angst, kleine kaakchirurgie en mondhygiëne.

Functie

Als mondhygiënist ben jij de drijvende kracht achter de parodontale zorg. De tandarts is de hoofdbehandelaar met wie je verantwoordelijk bent voor de mondgezondheid van de patiënten. Dankzij nauwe samenwerking binnen het team kunnen we betere zorg aan de patiënten geven en elkaar stimuleren om te blijven groeien in het vak. Zo leggen we samen de lat steeds hoger. We zoeken in deze praktijk iemand die, naast paro behandelingen, ook wil boren en primaire caries wil behandelen.

Functie-eisen

Je hebt een passie voor paro, je kunt ook controles uitvoeren en boren en voelt je aangesproken door ons teamconcept. Je werkt graag samen met het team aan de beste kwaliteit tandheelkundige zorg, maar bent ook in staat om zelfstandig te kunnen werken.

Sollicitatie

Enthousiast? Stuur dan jouw CV en motivatie naar werken@dentalclinics.nl o.v.v. ‘vacature mondhygiënist’. Wil je meer weten? Neem dan contact op met onze recruiter Sara Plasman (06 – 11 33 97 05).

Ken je iemand anders die geschikt is voor deze functie? Deel de vacature dan via de onderstaande buttons.