Mondhygiënist – Weesp

Introductie

Wij willen al onze patiënten een gezonde en stralende lach geven. Want lachen is leven! Wil jij ons hierbij helpen? Wij zijn op zoek naar een mondhygiënist die ons team in Weesp voor 2 tot 3 dagen per week komt versterken bij voorkeur op de dinsdagavond, donderdagmiddag en -avond en de vrijdag.Organisatie

Wij zijn een jonge en vooruitstrevende organisatie van samenwerkende tandartsengroepspraktijken in heel Nederland. We lopen voorop op het gebied van tandheelkundige zorg en kwaliteit. Om dit te bereiken delen we kennis en kunde in een plezierige, veilige en inspirerende werkomgeving en werken we met alle tandheelkundige specialismen samen aan een schone en gezonde mond. Met als gewenst eindresultaat een onbezorgde en stralende lach voor onze patiënten.

Functie-eisen

Als mondhygiënist maak je onderdeel uit van het paro-team en ben je gezamenlijk verantwoordelijk voor de mondgezondheid van de patiënt. Of het nu gaat om het gezond houden of het gezond maken van het gebit van de patiënt; jij weet precies welke behandeling vanuit jouw vakgebied nodig is om de patiënt van een stralende lach te voorzien.

Sollicitatie

Enthousiast? Stuur dan jouw CV en motivatie naarwerken@dentalclinics.nlo.v.v. ‘vacature mondhygiënist’. Wil je meer weten? Neem dan contact op met onze recruiter Carolien Groenewold (06 11 60 45 30).

Ken je iemand anders die geschikt is voor deze functie? Deel de vacature dan via de onderstaande buttons.