Mondhygiënist – Weesp

Introductie

Voor onze moderne tandartsenpraktijk, gevestigd in een prachtig kerkje uit de 19e eeuw in het centrum van Weesp, zoeken wij nieuwe teamgenoten. We zoeken een mondhygiënist voor 8 uur, op de vrijdag! 

Organisatie

Wij zijn een jonge en vooruitstrevende organisatie van samenwerkende tandartsengroepspraktijken in heel Nederland. We lopen voorop op het gebied van tandheelkundige zorg en kwaliteit. Om dit te bereiken delen we kennis en kunde in een plezierige, veilige en inspirerende werkomgeving en werken we met alle tandheelkundige specialismen samen aan een schone en gezonde mond. Met als gewenst eindresultaat een onbezorgde en stralende lach voor onze patiënten. Kortom, een inspirerende en professionele werkomgeving.

Wij hebben een gezellig team waarmee wij een gevarieerd aanbod van tandheelkundige diensten verlenen. Zoals algemene tandheelkunde, orthodontie, implantologie, endodontologie door gespecialiseerde tandarts, prothesewerk door KPT-er. Preventieve mondzorgkunde wordt verzorgd door (paro) preventie assistenten en mondhygiënisten. 

Functie

Als mondhygiënist ben jij de drijvende kracht achter de paradontale zorg. De tandarts is de hoofdbehandelaar met wie je verantwoordelijk bent voor de mondzorg van de patiënten. Dankzij nauwe samenwerking binnen het team kunnen we betere zorg aan de patiënten geven en elkaar stimuleren om te blijven groeien in het vak. Zo leggen we samen de lat steeds hoger.

Functie-eisen

Ben je een mondhygiënist die op vrijdag nog ruimte heeft? Laat het dan snel weten aan onze recruiter! 

Wat wij verwachten dat je meeneemt is enthousiasme, nauwkeurigheid, flexibiliteit, pro activiteit en communicatieve vaardigheid. En natuurlijk teamgeest om op alle fronten een aanvulling te zijn voor ons team en samen te kunnen groeien.

Sollicitatie

Enthousiast? Solliciteer dan direct via de onderstaande button. Wil je meer weten? Neem dan contact op met onze recruiter Gideon de Voogd via +31 6 21867492.