Mondhygienist – Zandvoort

Introductie

Dental Clinics te Zandvoort heeft plek voor een mondhygiënist! We hebben ruimte voor twee dagen in de week met voorkeur voor maandag, dinsdag of vrijdag. Andere dagen beschikbaar? Er is zeker de ruimte om het te overleggen. 

Organisatie

Dental Clinics Zandvoort bestaat uit een enthousiast team van tandartsen, assistenten en mondhygiënisten die zorgen voor dé service en betrouwbaarheid waar onze praktijk al meer dan 30 jaar voor staat. De praktijk is gevestigd in een gezondheidscentrum waardoor er ook onderling contact is met huisartsen en de hartkliniek wat onze zorg alleen maar verbetert.

Wij zijn een jonge en vooruitstrevende organisatie van samenwerkende tandartsengroepspraktijken in heel Nederland. We lopen voorop op het gebied van tandheelkundige zorg en kwaliteit. Om dit te bereiken delen we kennis en kunde in een plezierige, veilige en inspirerende werkomgeving en werken we met alle tandheelkundige specialismen samen aan een schone en gezonde mond. Met als gewenst eindresultaat een onbezorgde en stralende lach voor onze patiënten. Kortom, een inspirerende en professionele werkomgeving.

Functie

Als mondhygiënist ben jij de drijvende kracht achter de paradontale zorg. De tandarts is de hoofdbehandelaar met wie je verantwoordelijk bent voor de mondzorg van de patiënten. Dankzij nauwe samenwerking binnen het team kunnen we betere zorg aan de patiënten geven en elkaar stimuleren om te blijven groeien in het vak. Zo leggen we samen de lat steeds hoger.

Functie-eisen

Je hebt een passie voor paro en je voelt je aangesproken door ons teamconcept. Je werkt graag samen met het team aan de beste kwaliteit tandheelkundige zorg.

Je beschikt over:

  • Afgeronde HBO opleiding Mondzorg
  • Geldige Titer
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
  • Goede sociale en communicatieve vaardigheden.

Sollicitatie

Enthousiast? Solliciteer dan direct via de onderstaande button. Wil je meer weten? Neem dan contact op met onze recruiter Annemarie Blaisse via +31 6 53139580.


Ken je iemand anders die geschikt is voor deze functie? Deel de vacature dan via de onderstaande buttons.