Mondygiënist verhalen

Eigen ervaringen en een persoonlijk verhaal zeggen veel meer dan een vacaturetekst. Lees hieronder de verschillende verhalen van onze collega’s, zodat je een goede indruk krijgt hoe jouw werkdag er bij ons uit kan zien. En ontdek zelf of werken bij Dental Clinics ook iets voor jou is.


De ervaring van Marlies Santing7 vragen aan mondhygiënist Marlies

“Ik wilde een praktijk waar de tandarts bij inzit. Waar je kan zeggen: kom eens even kijken, dit gaat toch zo niet. En dat je dan met zijn tweeën à la minute tot de juiste beslissing komt

Lees het hele verhaal van Marlies

Mondhygiënist Joure - Dental Clinics Joure7 vragen aan mondhygiënist Vera

“Het belangrijkste was wel de manier van werken, met vooral de duidelijke richtlijnen. Ik vind het fijn om volgens richtlijnen te werken die toepasbaar zijn op (bijna) alle patiënten

Lees het hele verhaal van Vera

Mondhygiënist Beesd - Dental Clinics BeesdDe werkdag van mondhygiënist Atie

“Wat ik ook leerzaam vind, zijn de visitaties die we bij elkaar doen. Dan kijken we bij collega-mondhygiënisten hoe zij het doen en vice versa. Je geeft feedback, maar je krijgt ook zelf terugkoppeling.”

Lees het hele verhaal van Atie

Op zoek naar een leuke baan?

Natuurlijk kun je altijd even een blik werpen op onze openstaande vacatures of er een leuke functie voor je tussen zit. Of neem contact op met onze recruiters. En wie weet, word jij straks onze nieuwe collega.

 

Meer lezen over het werken als mondhygiënist bij Dental Clinics?

Lees op deze pagina meer over het werken als mondhygiënist bij Dental Clinics.

Meer lezen over werken bij Dental Clinics?

Kijk dan eens op de ‘over ons’ pagina.