Officemanager / receptioniste – Breda

Introductie

Voor onze praktijk in Breda zijn we op zoek naar een nieuwe collega. Het is een combi-functie. Enerzijds zal je 2 dagen per week werkzaam zijn als officemanager, ondersteunend aan de praktijkmanager en daarnaast vind je het leuk om 2 dagen balie werkzaamheden uit te voeren.

Organisatie

Wij zijn een jonge en vooruitstrevende organisatie van samenwerkende tandartsengroepspraktijken in heel Nederland. We lopen voorop op het gebied van tandheelkundige zorg en kwaliteit. Om dit te bereiken delen we kennis en kunde in een plezierige, veilige en inspirerende werkomgeving en werken we met alle tandheelkundige specialismen samen aan een schone en gezonde mond. Met als gewenst eindresultaat een onbezorgde en stralende lach voor onze patiënten.

Functie

De voornaamste werkzaamheden als praktijkmanager in deze leuke en uitdagende functie:

•Het optimaliseren van de kamerplanning en bezetting

•ondersteuning van de praktijkmanager in de algehele dagelijkse operationele leiding in de praktijk

•Samen met de praktijkmanager toezien op naleving van de geldende wet- en regelgeving (m.n. hygiëne)


Als baliemedewerker ben je hét plantalent van ons team. De agenda kent voor jou geen geheimen en dankzij jouw planning wordt de dag optimaal ingedeeld. Je bent het eerste aanspreekpunt voor patiënten en hierdoor het gezicht van de praktijk. Je werkt nauw samen met de rest van het team, zodat we betere zorg aan de patiënten kunnen geven en elkaar stimuleren om te blijven groeien in het vak. Zo leggen we samen de lat steeds hoger.

Functie-eisen

Je bent stressbestendig; ook tijdens drukke momenten houd jij je hoofd koel. Je bent geduldig en vriendelijk en vindt het leuk om contact met patiënten te hebben. We werken met Exquise, dus enige ervaring hiermee is een pluspunt.

Sollicitatie

Enthousiast? Solliciteer dan via de sollicitatie button! Wil je meer weten? Neem dan contact op met regiomanager Kim van Leeuwen via 06-25639402