Officemanager – Rolde

Introductie

Bij Dental Clinics Rolde zijn we ter ondersteuning van de praktijkmanager op zoek naar een officemanager voor dagen per week! Naast je werkzaamheden als officemanager zal je ook 1 dag aan de balie zitten.

Organisatie

Wij zijn een jonge en vooruitstrevende organisatie van samenwerkende tandartsengroepspraktijken in heel Nederland. We lopen voorop op het gebied van tandheelkundige zorg en kwaliteit. Om dit te bereiken delen we kennis en kunde in een plezierige, veilige en inspirerende werkomgeving en werken we met alle tandheelkundige specialismen samen aan een schone en gezonde mond. Met als gewenst eindresultaat een onbezorgde en stralende lach voor onze patiënten. Kortom, een inspirerende en professionele werkomgeving.

Functie

De voornaamste werkzaamheden als officemanager in deze leuke en uitdagende functie:

• Het optimaliseren van de kamerplanning en bezetting

• Ondersteuning van de praktijkmanager in de algehele dagelijkse operationele leiding in de praktijk

• Samen met de praktijkmanager toezien op naleving van de geldende wet- en regelgeving (m.n. hygiëne)

Functie-eisen

Je bent stressbestendig; ook tijdens drukke momenten houd jij je hoofd koel. Je bent geduldig en vriendelijk en vindt het leuk om contact met patiënten te hebben. We werken met Exquise, dus enige ervaring hiermee is een pluspunt.

Sollicitatie

Enthousiast? Solliciteer dan direct via de onderstaande button. Wil je meer weten? Neem dan contact op met onze recruiter Gideon de Voogd via +31 6 21867492.