Orthodontie-assistent – Zaltbommel

Introductie

Voor onze vooruitstrevende TopOrtho praktijk in Zaltbommel zijn we op zoek naar een orthodontie-assistent voor minimaal 2 dagen per week.Organisatie

Bij TopOrtho werken we met een deskundig team aan één helder doel: door topzorg samen de patiënt een gezonde en mooie glimlach geven. In onze orthodontiepraktijk staat de patiënt op de eerste plaats. We luisteren goed naar de hulpvraag van de patiënt en de verwijzende tandarts en stellen een speciaal behandelplan op, op basis van de vorm en functie van het gebit en zlfs gezichtsontwikkeling. Hierin beschrijven we welke stappen nodig zijn om het gebit te reguleren. Dat spreken we samen goed door. Veel patiënten willen zo snel mogelijk een mooie glimlach hebben. Daar zorgen we voor, maar het moet wel goed gebeuren. Hiervoor gebruiken we de nieuwste technieken en de beste materialen.

Functie

Als orthodontie-assistent assisteer je de orthodontist/tandarts voor orthodontie aan de stoel en ben je betrokken bij de patiëntbehandeling. Hierbij heb je verschillende verantwoordelijkheden die je in opdracht van de hoofdbehandelaar uitvoert, zoals het maken van afdrukken / scans en het plaatsen van apparatuur. Je bespreekt je bevindingen en registreert de behandelgegevens in het patiëntendossier. Met de rest van het team werk je nauw samen om de beste tandheelkundige zorg aan patiënten te geven en stimuleer je elkaar om te blijven groeien in het vak. Zo leggen we samen de lat steeds hoger.

Functie-eisen

Je hebt een afgeronde opleiding tot tandartsassistent en ervaring als orthodontie-assistent. Je werkt nauwkeurig en volgens de laatste richtlijnen en je hebt een flexibele werkhouding. Tijdens je werk kom je veel met patiënten in contact – iets wat je leuk vindt en graag doet.

Aanbod

• Je komt te werken in een professionele werkomgeving binnen een leuk en gezellig team;

• Er is voldoende ruimte om te leren en jezelf te ontwikkelen;

• Uiteraard blijft jouw harde werk niet onbeloond; we bieden je goede arbeidsvoorwaarden.

Sollicitatie

Enthousiast? Stuur dan jouw cv en motivatie naar yset.blatter@dentalclinics.nl o.v.v. ‘vacature orthodontie-assistent Zaltbommel’. Wil je meer weten? Neem dan contact op met Yset Blatter via 0418-514116 of met Francis Dijkstra 0418-791020.

Ken je iemand anders die geschikt is voor deze functie? Deel de vacature dan via de onderstaande button.