Orthodontist – Weesp

Voor onze Dental Clinics praktijk in Weesp zijn we op zoek naar een enthousiaste en betrokken orthodontist! Voor 1 dag in de week, de woensdag. Iets voor jou? Lees dan snel verder!

Functie

Je bent collegiaal, patiënt- en kwaliteitsgericht en vindt het prettig om zowel zelfstandig als in teamverband te werken.

Daarnaast heb je:

  • Diploma tandheelkunde en BIG-registratie. 
  • Specialisatie in de orthodontie. 
  • Inschrijving in het specialisten register.
  •  Kennis van relevante wet- en regelgeving, erkend door NVvO.
  • Een goede beheersing van de Nederlandse taal.

Als orthodontist werk je bij Dental Clinics in een goed georganiseerde praktijk en kun jij je richten op het leveren van de beste zorg voor jouw patiënten. Waar nodig werk je samen met andere specialisten, zoals de specialisten bij Proclin of MKA-chirurgen van de MKA-groep.

Aanbod

Bij Dental Clinics Weesp kom je te werken in een professionele werkomgeving. We streven altijd naar de hoogst haalbare kwaliteit en behouden daarbij altijd oog voor de patiënt. Dat zie je terug in onze persoonlijke benadering, adviezen en service. Binnen ons team is er ook tijd en ruimte voor gezelligheid. 

Wij bieden jou: 

  • Een uitstekende beloning. 
  • Uitstekende ondersteuning vanuit het Shared Service Center zodat jij je volledig kunt richten op de zorg aan de patiënt.
  • Goed opgeleide assistenten. 

Organisatie

Wij zijn een jonge en vooruitstrevende organisatie van samenwerkende tandartsengroepspraktijken in heel Nederland. We lopen voorop op het gebied van tandheelkundige zorg en kwaliteit. Om dit te bereiken delen we kennis en kunde in een plezierige, veilige en inspirerende werkomgeving en werken we met alle tandheelkundige specialismen samen aan een schone en gezonde mond. Met als gewenst eindresultaat een onbezorgde en stralende lach voor onze patiënten. Kortom, een inspirerende en professionele werkomgeving.

Sollicitatie

Enthousiast? Solliciteer dan direct via de onderstaande button. Wil je meer weten? Neem dan contact op met onze recruiter Gideon de Voogd via +31 6 21867492. 

 

 

 

Deel deze vacature: