(Paro) preventie-assistent verhalen

Eigen ervaringen en een persoonlijk verhaal zeggen veel meer dan een vacaturetekst. Lees hieronder de verschillende verhalen van onze collega’s, zodat je een goede indruk krijgt hoe jouw werkdag er bij ons uit kan zien. En ontdek zelf of werken bij Dental Clinics ook iets voor jou is.


Werkdag van Preventie- en tandartsassistent JessieDe werkdag van preventie- en tandartsassistent Jessie

“Ik werk hier met vijf verschillende tandartsen en dat vind ik erg prettig. Na een tijdje weet je wat iedereen nodig heeft en heb je aan een half woord al genoeg om efficiënt samen te werken.”

Lees het hele verhaal van Jessie

tandartsassistent Dental Clinics - Dental Clinics Ridderkerk | werkdag paro preventie- en tandartsassistentDe werkdag van paro preventie- en tandartsassistent Wendy

“De afwisseling tussen de twee functies en het omgaan met de patiënten vind ik heel leuk. Soms ben je voor een patiënt ook meer dan alleen een behandelaar.”

Lees het hele verhaal van Wendy

Op zoek naar een leuke baan?

Natuurlijk kun je altijd even een blik werpen op onze openstaande preventie-assistent vacatures of paro preventie-assistent vacatures of er een leuke functie voor je tussen zit. Of neem contact op met onze recruiters. En wie weet, word jij straks onze nieuwe collega.

Meer lezen over werken bij Dental Clinics?

Kijk dan eens op de ‘over ons’ pagina.