Paro-preventieassistent – Houten

Introductie

Heb je een afgeronde opleiding tot paro-preventieassistent en wil jij patiënten ondersteunen bij de preventie van parodontitis of de behandeling daarvan? Zorg jij ervoor dat patiënten zich veilig en op hun gemak voelen wanneer ze bij jou in de stoel zitten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Dental Clinics Houten zoekt een enthousiaste en vriendelijke paro-preventieassistent voor minimaal [x dagen / uren] in de week.

Onze moderne praktijk voor implantologie en algemene tandheelkunde in Houten is op zoek naar een gemotiveerde Paro Preventie Assistent om ons team te versterken. Deze functie biedt niet alleen de mogelijkheid om je expertise op het gebied van parodontale zorg uit te breiden, maar ook om door te groeien binnen onze praktijk.

Organisatie

Wij zijn een jonge en vooruitstrevende organisatie van samenwerkende tandartsengroepspraktijken in heel Nederland. We lopen voorop op het gebied van tandheelkundige zorg en kwaliteit. Om dit te bereiken delen we kennis en kunde in een plezierige, veilige en inspirerende werkomgeving en werken we met alle tandheelkundige specialismen samen aan een schone en gezonde mond. Met als gewenst eindresultaat een onbezorgde en stralende lach voor onze patiënten. Kortom, een inspirerende en professionele werkomgeving.

Functie

  • Je geeft voorlichting en advies aan onze patiënten en voert behandelingen uit op voorschrift van de tandarts of mondhygiëniste. 
  • Dit omvat diverse taken, van initiële anamneses en mondhygiëne-instructies tot het herkennen van symptomen en het uitvoeren van gebitsreiniging. 
  • Na elke behandeling bespreek je de resultaten met de patiënt, maak je vervolgafspraken indien nodig en rapporteer je de bevindingen aan de behandelend tandarts. 
  • Je bent verantwoordelijk voor het nauwkeurig bijhouden van behandeldossiers en gegevens in ons systeem.

Functie-eisen

  • Mogelijkheid tot specialisatie in paro preventie.
  • Overname van eventuele opleidingskosten van andere praktijken voor gekwalificeerde kandidaten.
  • Kans voor preventie assistenten om de opleiding tot Paro Preventie Assistent bij ons te volgen.
  • Een stimulerende werkomgeving met een hecht en professioneel team.
  • Marktconform salaris en arbeidsvoorwaarden.


Aanbod

Je gaat deel uitmaken van ons hechte en gezellige team, waarbinnen iedereen zijn eigen rol heeft. Onze patiënten krijgen de volle aandacht; daarnaast is er veel aandacht voor een fijne sfeer onderling. Ons motto is niet voor niets ‘Lachen is leven’: we zijn professioneel mét ruimte voor plezier. Bij Dental Clinics is alles goed geregeld. Dental Clinics loopt voorop in de branche, werkt met de nieuwste technieken en apparatuur en altijd volgens heldere protocollen en de laatste richtlijnen. Minder ervaren collega’s leren van jou én we zorgen ervoor dat je eigen kennis op peil blijft (of waar nodig wordt opgefrist). Je verdient een salaris tussen de €2362,29 tot €3173,38. Uiteraard kun je rekenen op goede arbeidsvoorwaarden.

Sollicitatie

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging als paropreventie-assistent en wil je deel uitmaken van ons toegewijde team? Solliciteer dan via onderstaand formulier.

Vragen of meer weten? Neem dan contact op met tara.vanpelt@dentalclinics.nl. We kijken ernaar uit om van je te horen!