(Paro-)preventieassistent verhalen

Eigen ervaringen en een persoonlijk verhaal zeggen veel meer dan een vacaturetekst. Lees hieronder de verschillende verhalen van onze collega’s, zodat je een goede indruk krijgt hoe jouw werkdag er bij ons uit kan zien. En ontdek zelf of werken bij Dental Clinics ook iets voor jou is.


Hoe is het om als preventieassistent bij Dental Clinics te werken? Onze collega’s vertellen het je graag!

Het verhaal van preventieassistenten Marleen en Naomi

“Het geeft voldoening als ik patiënten van hun angst af kan helpen en ervoor kan zorgen dat ze zonder zorgen in de stoel zitten. Soms zegt een patiënt: ‘volgende keer wil ik weer bij jou!’ Daar doe ik het voor!”

Lees het hele verhaal van Marleen en Naomi

Het verhaal van preventieassistent Karin

“Het is niet zo dat mensen hun tanden niet poetsen of niet naar de tandarts gaan omdat ze er geen zin in hebben. Vaak is er veel meer aan de hand. Samen gaan we op zoek naar de oorzaak en de oplossing.”

Lees het hele verhaal van Karin

Hoe is het om als paro-preventieassistent bij Dental Clinics te werken? Onze collega’s vertellen het je graag!

Het verhaal van paro-preventieassistent Nora

“Wat ik iedere patiënt wil meegeven is hoe belangrijk een gezonde mond is voor de algehele gezondheid.”

Lees het hele verhaal van Nora

Het verhaal van paro-preventieassistent Nora

“Er zit meestal een reden achter een slechte mondgezondheid. Door vragen te stellen en begrip te tonen kan ik samen met de patiënt tot een oplossing komen.”

Lees het hele verhaal van Elsemieke

Hoe ziet een werkdag bij Dental Clinics eruit? Lees hier meer!

Werkdag van Preventie- en tandartsassistent JessieDe werkdag van preventie- en tandartsassistent Jessie

“Ik werk hier met vijf verschillende tandartsen en dat vind ik erg prettig. Na een tijdje weet je wat iedereen nodig heeft en heb je aan een half woord al genoeg om efficiënt samen te werken.”

Lees het hele verhaal van Jessie

tandartsassistent Dental Clinics - Dental Clinics Ridderkerk | werkdag paro preventie- en tandartsassistentDe werkdag van paro-preventie- en tandartsassistent Wendy

“De afwisseling tussen de twee functies en het omgaan met de patiënten vind ik heel leuk. Soms ben je voor een patiënt ook meer dan alleen een behandelaar.”

Lees het hele verhaal van Wendy

Op zoek naar een leuke baan?

Natuurlijk kun je altijd even een blik werpen op onze openstaande preventieassistent vacatures of paro-preventieassistent vacatures of er een leuke functie voor je tussen zit. Of neem contact op met onze recruiters. En wie weet, word jij straks onze nieuwe collega.

Meer lezen over werken bij Dental Clinics?

Kijk dan eens op de ‘over ons’ pagina.