Paro-preventieassistent – Zaltbommel

Heb je een afgeronde opleiding tot paro-preventieassistent en wil jij patiënten ondersteunen bij de preventie van parodontitis of de behandeling daarvan? Zorg jij ervoor dat patiënten zich veilig en op hun gemak voelen wanneer ze bij jou in de stoel zitten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Dental Clinics Zaltbommel zoekt een enthousiaste en vriendelijke paro-preventieassistent voor minimaal 16 uur in de week.

Functie

Als paro-preventieassistent ligt de nadruk op volwassenenzorg waarbij je je met name richt op de behandeling van de PPS2 patiënt. Afhankelijk van je gevolgde opleiding tot paro-preventieassistent, zul je ook patiënten met parodontitis in een vroeg stadium behandelen.

In opdracht van de tandarts of mondhygiënist zul je verschillende behandelingen uitvoeren, zoals:

·       Het uitvoeren van een bloedingstest en plaquekleurtest

·       Het geven van uitleg en adviezen aan de patiënt

·       Verwijderen van tandsteen met de ultrasoon scaler, handscalers en curettes

·       Polijsten van elementen

Heb jij een opleiding gevolgd waarin je ook bent opgeleid voor het behandelen van patiënten in het ParoTraject? Dan zul je geregeld nauw samenwerken met onze mondhygiënisten.

Functie-eisen

Je bent stressbestendig, patiëntgericht en communicatief vaardig. Zowel voor, tijdens als na de behandeling ben je een belangrijk gezicht voor onze patiënten. Je vindt het leuk om bij een PPS2 patiënt behandelingen uit te voeren en ook samenwerken met collega’s gaat je goed af.

Wat vragen wij van jou?

·       Je hebt een opleiding tot paro-preventieassistent afgerond. Heb je al enige ervaring? Dan spreekt dat in jouw voordeel.

·       Het is een pré als je bent opgeleid met het GBT-protocol (Guided Biofilm Therapy). Ben je dat nog niet? Dan leiden wij jou op!

·       Bij Dental Clinics werken we met softwaresysteem Exquise. Als je hier ervaring mee hebt, is dat voor ons ook een pré.

Aanbod

Wij bieden een professionele werkomgeving waar ook ruimte is voor gezelligheid onderling. We hechten veel waarde aan een goede samenwerking en een open en veilige werksfeer. Deze positieve sfeer helpt ons on de beste zorg te bieden. Een tevreden patiënt én collega, dat is ons doel!

Bij Dental Clinics hechten we veel waarde aan het leveren van de hoogst haalbare kwaliteit, daarom werkt ons kwaliteitsteam structureel aan jouw ondersteuning in de kwaliteit van zorg die jij levert. Tijdens jouw introductieperiode zul je opgeleid worden in onze kwaliteitstandaarden. Ons team Preventie en Parodontologie geeft ondersteuning waar nodig en is er altijd om vragen te beantwoorden.

Daarnaast bieden wij:

·       Een salaris tussen de €2.362,29 en €3.173,38 op basis van 38 uur per week.

·       De mogelijkheid om te werken met de nieuwste technieken en apparatuur. Zo werken we bij preventiebehandelingen onder andere met de airpolisher.

·       Verschillende leer- en ontwikkelmogelijkheden, zoals onze TopMondzorg Academy waar je kosteloos online modules kunt volgen ter bij- en nascholing.

·       In onderling overleg is het mogelijk om de werkzaamheden van paro-preventieassistent en tandartsassistent te combineren.

Organisatie

Dental Clinics is een vooruitstrevende organisatie van samenwerkende tandartsengroepspraktijken door heel Nederland. We bieden complete mondzorg. Alle tandheelkundige disciplines werken bij ons samen in gelijkwaardige, professionele teams. We gaan voor de beste zorg voor patiënten: niet alleen technisch de beste behandeling, maar ook de fijnste ervaring. We vinden het heel belangrijk dat iedere patiënt zich goed voelt – van binnenkomst tot vertrek met een onbezorgde en stralende lach.

Sollicitatie

Enthousiast? Solliciteer dan direct via de onderstaande button. Wil je meer weten? Neem dan contact op met onze praktijkmanager Sanne Noort via 0418 – 514 116.

Deel deze vacature: