Parodontoloog (gecertificeerd) – Rotterdam

Introductie

Voor Proclin in Rotterdam zijn we op zoek naar een gecertificeerd parodontoloog. Fulltime of parttime, dagen in overleg.  

Organisatie

Proclin is een verwijspraktijk voor parodontologie, endodontologie en restauratieve tandheelkundige behandelingen. We zijn een open, vooruitstrevende organisatie met passie voor ons vak. In onze moderne praktijk creëren we meerwaarde voor iedereen: van patiënten tot zorgverzekeraars en van eerstelijns zorgverleners tot collega-specialisten. Kwaliteit en service zijn voor ons meer dan mooie woorden: ze zijn ingebakken in onze manier van denken en werken. Hier zetten we ons elke dag opnieuw vol enthousiasme voor in. Dit maakt ons een ideale omgeving waarbinnen uiteenlopende specialisten kunnen excelleren.

Functie

Als parodontoloog bij Proclin werk je in een professioneel team van specialisten, mondhygiënisten en assistenten aan de beste kwaliteit en zorg. Dankzij nauwe samenwerking kunnen we betere zorg aan de patiënten geven en elkaar stimuleren om te blijven groeien in het vak. Zo leggen we samen de lat steeds hoger. Het Service Center ondersteunt de praktijk op het gebied van kwaliteit en administratie. Hierdoor kun jij je volledig richten op de zorg aan de patiënt.

Functie-eisen

Je voelt je aangesproken door ons teamconcept en werkt graag met het team aan de beste tandheelkundige zorg voor de patiënten. Je bent een teamplayer en vindt het leuk om met collega’s te sparren.

Sollicitatie

Enthousiast? Solliciteer dan direct via de onderstaande button.Wil je meer weten? Neem dan contact op met onze recruiter Sara Plasman (06 – 11 33 97 05).