Praktijkmanager

Ondanks de grootte van onze praktijken, proberen we het bij Dental Clinics heel persoonlijk te houden voor onze patiënten en collega’s. Iets waar de praktijkmanager een grote bijdrage aan kan leveren. Kwaliteit van zorg en oog voor de patiënt staan bij Dental Clinics hoog in het vaandel. We volgen nieuwe ontwikkelingen binnen de tandheelkunde, zodat we als praktijk kunnen blijven groeien. Wij geloven in de kracht van ons teamconcept, waardoor iedere professional zich kan richten op zijn eigen expertise. 

Een praktijkmanager zorgt ervoor dat alles in goede banen wordt geleid en is verantwoordelijk voor de algehele dagelijkse operationele leiding van de praktijk. De praktijkmanager verricht geen werkzaamheden die te maken hebben met de klinische patiënten behandeling (primaire proces). 

 

Bekijk onze openstaande praktijkmanager vacatures

 

Wat zijn de voornaamste werkzaamheden van een praktijkmanager bij Dental Clinics?

Praktijkmanager aan het werk

  • Leiding geven aan ondersteunend team
  • Algehele dagelijkse operationele leiding in de praktijk
  • Coördineren en optimaliseren bedrijfsvoering
  • Het optimaliseren van de kamerplanning en bezetting
  • Administratieve- en facilitaire zaken
  • Eerstelijns klachtenmanagement (in samenspraak met de tandarts-directeur)
  • Toezien op naleving van geldende wet- en regelgeving (m.n. hygiëne)

Op het gebied van o.a. administratie, verzuim, recruitment, facturatie word je ondersteund door TopMondzorg, de serviceorganisatie van Dental Clinics. Daarnaast maak je onderdeel uit van een netwerk van praktijkmanagers die eveneens werkzaam zijn bij Dental Clinics. Met als voordeel dat er altijd iemand is om inhoudelijk mee te sparren. 

Interesse om aan de slag te gaan als praktijkmanager bij Dental Clinics? 

Het is onze missie om onze patiënten een onbezorgde en stralende lach te bezorgen. Want lachen is leven! Wil jij ons hierbij helpen?

Bekijk onze openstaande praktijkmanager vacatures