Preventie-assistent – Haarlem

Introductie

Dental Clinics Haarlem is op zoek naar een preventie-assistent voor 4 dagen in de week!

Ben jij die preventie assistente die zo snel mogelijk aan de slag wil in een moderne praktijk met gezellige collega’s?  Dan zijn wij op zoek naar jou!  


Organisatie

Wij zijn een jonge en vooruitstrevende organisatie van samenwerkende tandartsengroepspraktijken in heel Nederland. We lopen voorop op het gebied van tandheelkundige zorg en kwaliteit. Om dit te bereiken delen we kennis en kunde in een plezierige, veilige en inspirerende werkomgeving en werken we met alle tandheelkundige specialismen samen aan een schone en gezonde mond. Met als gewenst eindresultaat een onbezorgde en stralende lach voor onze patiënten. Kortom, een inspirerende en professionele werkomgeving.

Functie

Als preventie-assistent voer je in opdracht van de tandarts of mondhygiënist zelfstandig preventie behandelingen uit, je geeft voorlichting over het voorkómen van ontstoken tandvlees, poetsinstructies en tips en adviezen om de mondhygiëne te verbeteren. We willen ook de jonge kinderen en de ouders/verzorgers bewust maken van de noodzaak van een goede mondverzorging. Je registreert behandelgegevens en plant zo nodig nieuwe afspraken in. 


Functie-eisen

• je bent representatief, accuraat, stressbestendig én gezellig.

• je weet hoe je iedere patiënt, jong of oud op zijn gemak stelt en kan ook goed omgaan met kinderen

• je hebt ervaring als preventie-assistent 

• je beheerst de Nederlandse taal goed, in zowel woord als geschriftAanbod

Je gaat deel uitmaken van ons hechte en gezellige team, waarbinnen iedereen zijn eigen rol heeft maar elkaar ook helpt al is het op dat moment niet “jouw rol”. Onze patiënten krijgen de volle aandacht; daarnaast is er veel aandacht voor een fijne sfeer onderling. Ons motto is niet voor niets ‘Lachen is leven’: we zijn professioneel maar er moet ook tijd zijn voor gezelligheid. Bij Dental Clinics is alles goed geregeld. We lopen voorop in de branche, werken met de nieuwste technieken en apparatuur en altijd volgens heldere protocollen en de laatste richtlijnen. Je krijgt alle ruimte om jezelf verder te ontwikkelen. Je verdient een salaris tussen de €2247,22 tot €2923,77. Uiteraard kun je rekenen op goede arbeidsvoorwaarden.

Sollicitatie

Enthousiast? Solliciteer dan direct via de onderstaande button. Wil je meer weten? Neem dan contact op met praktijkmanager Sylvia van Bakel via 023-5531010 of op Sylvia.vanbakel@dentalclinics.nl

Ik maak graag een afspraak met je voor een gesprek de koffie staat klaar!