preventie-assistent – Purmerend

Introductie

Ben jij een preventie-assistent en op zoek naar een baan met veel afwisseling voor 3 dagen per week in Purmerend locatie Weidevenne? Wij willen ons team graag uitbreiden!


Organisatie

Dental Clinics is een vooruitstrevende organisatie van samenwerkende tandartsengroepspraktijken door heel Nederland. We bieden complete mondzorg. Alle tandheelkundige disciplines werken bij ons samen in gelijkwaardige, professionele teams. We gaan voor de beste zorg voor patiënten: niet alleen technisch de beste behandeling, maar ook de fijnste ervaring. We vinden het heel belangrijk dat iedere patiënt zich goed voelt – van binnenkomst tot vertrek met een onbezorgde en stralende lach.

Functie

Als preventie-assistent voer je in opdracht van de tandarts of mondhygiënist zelfstandig preventie behandelingen uit. Zowel voor, tijdens als na de behandeling ben je een belangrijk gezicht voor patiënten: je geeft voorlichting over het voorkomen van ontstoken tandvlees, poetsinstructies en tips en adviezen om de mondhygiëne te verbeteren. Alle patiënten die komen voor een behandeling voelen zich door jou veilig en welkom. Jouw uitleg en informatie is helder en geruststellend. Je bespreekt alle bevindingen met de hoofdbehandelaar, registreert behandelgegevens en plant zo nodig nieuwe afspraken in. Voor de variatie zal je ook assisteren aan de stoel en de omloop van de sterilisatie op je nemen.

Functie-eisen

• je bent representatief, accuraat en stressbestendig

• je weet hoe je iedere patiënt, jong of oud, op zijn gemak stelt – ook als iemand zenuwachtig is

• je kunt goed samenwerken, maar weet ook zelfstandig van aanpakken

• enige ervaring met software systeem Exquise is een pré

Aanbod

Je gaat deel uitmaken van ons hechte en gezellige team, waarbinnen iedereen zijn eigen rol heeft. Onze patiënten krijgen de volle aandacht; daarnaast is er veel aandacht voor een fijne sfeer onderling. Ons motto is niet voor niets ‘Lachen is leven’: we zijn professioneel mét ruimte voor een plezier. Bij Dental Clinics is alles goed geregeld. Dental Clinics loopt voorop in de branche, werkt met de nieuwste technieken en apparatuur en altijd volgens heldere protocollen en de laatste richtlijnen. Je krijgt alle ruimte om jezelf verder te ontwikkelen. Je verdient een salaris tussen de € 2145,52 en € 2791,45. Uiteraard kun je rekenen op goede arbeidsvoorwaarden.

Sollicitatie

Herken je jezelf in het bovenstaande en wil je ons beter leren kennen? Stuur dan je cv en motivatie naar Nicole.struijk@dentalclinics.nl, onder vermelding van ‘vacature tandartsassistent’. Heb je nog vragen? Neem gerust contact op met Nicole Struijk: 0299 – 660 345.