Preventie-assistent – Zaltbommel

Introductie

Wat wil jij en wie ben jij? Jij staat centraal in onze grote praktijk. Want als wij goed voor jou zorgen, kan jij het beste voor onze patiënten zorgen. En daar wordt toch iedereen blij van! Ter vervanging en uitbreiding verwelkomen we graag preventie-assistenten. Onze praktijk telt 12 kamers met daarbij 6 orthodontie kamers onder de vlag van Toportho. Jezelf ontwikkelen is bij ons altijd mogelijk, in je functie of op persoonlijk vlak. Waar maken wij jou blij mee? Neem contact met mij op.

Organisatie

Dental Clinics is een vooruitstrevende organisatie van samenwerkende tandartsengroepspraktijken door heel Nederland. We bieden complete mondzorg. Alle tandheelkundige disciplines werken bij ons samen in gelijkwaardige, professionele teams. We gaan voor de beste zorg voor patiënten: niet alleen technisch de beste behandeling, maar ook de fijnste ervaring. We vinden het heel belangrijk dat iedere patiënt zich goed voelt – van binnenkomst tot vertrek met een onbezorgde en stralende lach.

Functie

Als preventie-assistent voer je in opdracht van de tandarts of mondhygiënist zelfstandig preventie behandelingen uit. Zowel voor, tijdens als na de behandeling ben je een belangrijk gezicht voor patiënten: aan de balie heet je de patiënten welkom, je geeft voorlichting over het voorkomen van ontstoken tandvlees, poetsinstructies en tips en adviezen om de mondhygiëne te verbeteren. Alle patiënten die komen voor een behandeling voelen zich door jou veilig en welkom. Jouw uitleg en informatie is helder en geruststellend. Je bespreekt alle bevindingen met de hoofdbehandelaar, registreert behandelgegevens en plant zo nodig nieuwe afspraken in. Met de rest van het team werk je nauw samen om de beste tandheelkundige zorg aan patiënten te geven en stimuleer je elkaar om te blijven groeien in het vak. Zo leggen we de lat samen steeds hoger.

Functie-eisen

• Goede sociale vaardigheden: je weet hoe je iedere patiënt, jong of oud, op zijn gemak stelt – ook als iemand zenuwachtig is

• Je kunt goed samenwerken, maar weet ook zelfstandig van aanpakken

• Enige ervaring met software systeem Exquise is een pré

• Je hebt bij voorkeur een relevante opleiding en/of enige werkervaring als preventie-assistent en bent in het bezit van een preventie diploma

Aanbod

• Je komt te werken in een professionele werkomgeving binnen en leuk en gezellig team;

• Er is voldoende ruimte om te leren en jezelf te ontwikkelen;

• Uiteraard blijft jouw harde werk niet onbeloond; we bieden je goede arbeidsvoorwaarden.

Sollicitatie

Enthousiast? Solliciteer dan direct via de onderstaande button. Wil je meer weten? Neem dan contact op met onze praktijkmanager Yset Blatter via 0418 – 514 116.