Preventie assistent – Zaltbommel

Organisatie

In onze 13-kamerpraktijk werk je in een plezierig en professioneel team aan complete mondzorg voor de patiënten. Hierbij staan persoonlijke aandacht en goede communicatie centraal. We zetten de modernste technologieën en behandelmethodes in en hebben we veel tandheelkundige specialismen in huis, waaronder implantologie, CEREC, endodontologie, orthodontie en kindertandheelkunde. Benieuwd naar de praktijk en ons team? Bekijk dan hier de praktijkimpressie.

Functie

Als preventie-assistent voer je in opdracht van de tandarts of mondhygiënist zelfstandig preventie behandelingen uit. Zowel voor, tijdens als na de behandeling ben je een belangrijk gezicht voor patiënten: aan de balie heet je de patiënten welkom, je geeft voorlichting over het voorkomen van ontstoken tandvlees, poetsinstructies en tips en adviezen om de mondhygiëne te verbeteren. Alle patiënten die komen voor een behandeling voelen zich door jou veilig en welkom. Jouw uitleg en informatie is helder en geruststellend. Je bespreekt alle bevindingen met de hoofdbehandelaar, registreert behandelgegevens en plant zo nodig nieuwe afspraken in.

Functie-eisen

• je bent representatief, accuraat en stressbestendig • je weet hoe je iedere patiënt, jong of oud, op zijn gemak stelt – ook als iemand zenuwachtig is • je kunt goed samenwerken, maar weet ook zelfstandig van aanpakken • enige ervaring met software systeem Exquise is een pré

Aanbod

Je gaat deel uitmaken van ons hechte en gezellige team, waarbinnen iedereen zijn eigen rol heeft. Onze patiënten krijgen de volle aandacht; daarnaast is er veel aandacht voor een fijne sfeer onderling. Ons motto is niet voor niets ‘Lachen is leven’: we zijn professioneel mét ruimte voor een plezier. Bij Dental Clinics is alles goed geregeld. Dental Clinics loopt voorop in de branche, werkt met de nieuwste technieken en apparatuur en altijd volgens heldere protocollen en de laatste richtlijnen. Je krijgt alle ruimte om jezelf verder te ontwikkelen. Je verdient een salaris tussen de €2298,91 tot €2991,01. Uiteraard kun je rekenen op goede arbeidsvoorwaarden.

Inlichtingen

Heb je nog vraag? stel deze dan gerust door contact met ons op te nemen via 0418-514116. je kunt vragen naar Yset Blatter of Sanne Noort.

Sollicitatie

Enthousiast? Solliciteer dan direct via de onderstaande button. Wil je meer weten? Neem dan contact op met de praktijkmanager, Yset Blatter via 0418-514116.