Preventieassistent – Doetinchem

Heb jij een afgeronde opleiding tot preventieassistent en wil jij patiënten ondersteunen bij de preventie van gingivitis en cariës? Zorg jij ervoor dat iedere patiënt zich veilig en gemakkelijk voelt in de stoel? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Dental Clinics Doetinchem Lohmanlaan] zoekt een enthousiaste en vriendelijke preventieassistent voor 5 dagen in de week, waarvan in ieder geval de dinsdagavond. Wil je liever minder werken? Ook dat kan, daarover gaan we graag in gesprek.

 

 

 

Functie

Als preventieassistent voer je in opdracht van de tandarts of mondhygiënist preventiebehandelingen uit. Je geeft je patiënten informatie en adviezen over mondgezondheid en behandelt zowel jeugd (tot 18 jaar) als volwassenen.

Bij kinderen van 0 tot 18 jaar werken we bij Dental Clinics volgens de NOCTP-standaard en de Gewoon Gaaf systematiek. Dit is een cariëspreventiemethode voor ieder individueel kind van 0 tot 18 jaar en de ouders/verzorgers.

Bij volwassen patiënten richt je je vooral op de preventie van gingivitis en behandel je de PPS 1-patiënt met gingivitis en tandsteen of de PPS 2-patiënt met gingivitis zonder subgingivaal tandsteen. Bij de laatstgenoemde categorie leg je vooral het accent op interdentale adviezen.

Functie-eisen

Wij bieden een professionele werkomgeving waar ook ruimte is voor gezelligheid onderling. We hechten veel waarde aan een goede samenwerking en een open en veilige werksfeer. Deze positieve sfeer helpt ons on de beste zorg te bieden. Een tevreden patiënt én collega, dat is ons doel!

Bij Dental Clinics hechten we veel waarde aan het leveren van de hoogst haalbare kwaliteit, daarom werkt ons kwaliteitsteam structureel aan jouw ondersteuning in de kwaliteit van zorg die jij levert. Tijdens jouw introductieperiode zul je opgeleid worden in onze kwaliteitstandaarden. Ons team Preventie en Parodontologie geeft ondersteuning waar nodig en is er altijd om vragen te beantwoorden.

Daarnaast bieden wij:

  • Een salaris tussen de €2.247,22 en €2.923,77 op basis van 38 uur per week.

  • De mogelijkheid te werken met de nieuwste technieken en apparatuur. Zo werken we bij preventiebehandelingen onder andere met de airpolisher.

  • Verschillende leer- en ontwikkelmogelijkheden, zoals onze TopMondzorg Academy waar je kosteloos online modules kunt volgen ter bij- en nascholing.

In onderling overleg is het mogelijk om de werkzaamheden van preventieassistent en tandartsassistent te combineren.

Organisatie

Wij zijn een jonge en vooruitstrevende organisatie van samenwerkende tandartsengroepspraktijken in heel Nederland. We lopen voorop op het gebied van tandheelkundige zorg en kwaliteit. Om dit te bereiken delen we kennis en kunde in een plezierige, veilige en inspirerende werkomgeving en werken we met alle tandheelkundige specialismen samen aan een schone en gezonde mond. Met als gewenst eindresultaat een onbezorgde en stralende lach voor onze patiënten. Kortom, een inspirerende en professionele werkomgeving..

Onze praktijk Doetinchem Lohmanlaan is een grote en gezellige groepspraktijk met een hecht team. We zijn maandag, woensdag, donderdag en vrijdag geopend van 8.00 tot 16.30. Op dinsdag zijn we open van 8.00 tot 21.00. 

Sollicitatie

Enthousiast? Solliciteer dan direct via de onderstaande button. Wil je meer weten? Neem dan contact op met praktijkmanager Monique van der Palen via 0314 – 395 573. 

 

Deel deze vacature: