Assist/Ondersteunend

Receptiemedewerker – Nootdorp

Introductie Ben jij een flexibele student opzoek naar (bij)baan in Nootdorp als oproeper? Wij willen ons team graag uitbreiden en hebben je veel moois te bieden!

Receptiemedewerker – Oss

Introductie Ben jij een receptiemedewerker en op zoek naar een baan voor 2 dagen per week in Oss? Wij willen ons team graag uitbreiden en hebben je veel moois te bieden!

Sterilisatie-assistent – Oss

Introductie Ben jij een sterilisatieassistent en op zoek naar een baan voor 2 dagen per week in Oss? Wij willen ons team graag uitbreiden en hebben je veel moois te bieden!

Tandartsassistent – Hoogezand

Introductie Ben jij een tandartsassistent en op zoek naar een baan voor 3 dagen per week in Hoogezand? Wij willen ons team graag uitbreiden en hebben je veel moois te bieden!

Receptiemedewerker – Breda

Introductie Ben jij een receptiemedewerker en op zoek naar een baan voor 3 á 4 dagen per week in Breda? Wij willen ons team graag uitbreiden op de maandag, vrijdag en de overige dagen zijn in overleg. Wij hebben je veel moois te bieden!

receptiemedewerker – Gouda Greenline

Introductie Ben jij een receptiemedewerker en op zoek naar een baan voor 3 á 4 dagen per week in Gouda Greenline? Wij willen ons team graag uitbreiden en hebben je veel moois te bieden!

Receptiemedewerker – Veenendaal

Introductie Ben jij een receptiemedewerker en op zoek naar een baan voor 3 á dagen per week in Veenendaal de Vallei? Wij willen ons team graag uitbreiden en hebben je veel moois te bieden!