Receptiemedewerker – Bilthoven

Introductie

Bij Dental Clinics Bilthoven zijn we op zoek naar een receptiemedewerker met interesse in de tandheelkunde. Als je wilt is er de mogelijkheid om opgeleid te worden tot tandartsassistente. Ben je 2 tot 5 dagen beschikbaar, dan maken we graag kennis met je.


Organisatie

Wij zijn een jonge en vooruitstrevende organisatie van samenwerkende tandartsengroepspraktijken in heel Nederland. We lopen voorop op het gebied van tandheelkundige zorg en kwaliteit. Om dit te bereiken delen we kennis en kunde in een plezierige, veilige en inspirerende werkomgeving en werken we met alle tandheelkundige specialismen samen aan een schone en gezonde mond. Met als gewenst eindresultaat een onbezorgde en stralende lach voor onze patiënten. In ons hechte team staat iedereen voor elkaar klaar. We helpen elkaar waar nodig en stimuleren persoonlijke groei. Alle teamleden hebben soms ook taken die niet direct binnen hun functie vallen, zoals het in orde maken van de sterilisatie of de bestellingen. In ruil daarvoor krijg je een moderne werkomgeving met hardwerkende en gezellige collega’s.

Functie

Als receptiemedewerker ben je hét plantalent van ons team. De agenda kent voor jou geen geheimen en dankzij jouw planning wordt de dag optimaal ingedeeld. Je bent het eerste aanspreekpunt voor patiënten en hierdoor het gezicht van de praktijk. Je werkt nauw samen met de rest van het team, zodat we betere zorg aan de patiënten kunnen geven en elkaar stimuleren om te blijven groeien in het vak. Zo leggen we samen de lat steeds hoger.

Functie-eisen

Je bent stressbestendig; ook tijdens drukke momenten houd jij je hoofd koel. Je bent geduldig en vriendelijk en vindt het leuk om contact met patiënten te hebben. We werken met Exquise, dus enige ervaring hiermee is een pluspunt!

Aanbod

  • Je komt te werken in een professionele werkomgeving binnen en leuk, gezellig en betrokken team waar graag leuke uitjes gepland worden;
  • Er is voldoende ruimte om te leren en jezelf te ontwikkelen;
  • Uiteraard blijft jouw harde werk niet onbeloond; we bieden je goede arbeidsvoorwaarden.
  • De praktijk is goed bereikbaar met het OV en parkeren bij de praktijk is gratis.

Sollicitatie

Enthousiast? Solliciteer dan direct via de onderstaande button. Wil je meer weten? Neem dan contact op met onze praktijkmanager Mary Laros via 030 – 691 8139.