Receptiemedewerker – Rotterdam

Introductie

Flexibele receptiemedewerker voor onze praktijken in Rotterdam 

Voor al onze praktijken in Rotterdam zijn wij op zoek naar medewerker receptie welke op basis van vaste uren ingezet wil worden over meerdere praktijken.

Onze praktijken in Rotterdam zijn gelegen in Hillegersberg, Rotterdam Ommoord, Rotterdam Noord  en Rotterdam Zuid.


Organisatie

Wij zijn een jonge en vooruitstrevende organisatie van samenwerkende tandartsengroepspraktijken in heel Nederland. We lopen voorop op het gebied van tandheelkundige zorg en kwaliteit. Om dit te bereiken delen we kennis en kunde in een plezierige, veilige en inspirerende werkomgeving en werken we met alle tandheelkundige specialismen samen aan een schone en gezonde mond. Met als gewenst eindresultaat een onbezorgde en stralende lach voor onze patiënten. Kortom, een inspirerende en professionele werkomgeving.

Functie

Doordat je op meerdere praktijken zult gaan werken, leer je veel collega’s kennen en wordt je een belangrijke spin in het web. Doordat je flexibel inzetbaar bent, heb je tevens de regie over je eigen werkdagen.

Als receptiemedewerker ben je hét plantalent van ons team. De agenda kent voor jou geen geheimen en dankzij jouw planning wordt de dag optimaal ingedeeld. Je bent het eerste aanspreekpunt voor patiënten en hierdoor het gezicht van de praktijk. Je werkt nauw samen met de rest van het team, zodat we betere zorg aan de patiënten kunnen geven en elkaar stimuleren om te blijven groeien in het vak. Zo leggen we samen de lat steeds hoger.


Functie-eisen

Je bent stressbestendig en flexibel, ook tijdens drukke momenten houd jij je hoofd koel. Je bent geduldig en vriendelijk en vindt het leuk om contact met patiënten te hebben. We werken met Exquise, dus enige ervaring hiermee is een pluspunt

Aanbod

Je gaat deel uitmaken van de verschillende teams binnen  Rotterdam, waarbij je uiteraard de praktijkmanagers als aanspreekpunt hebt. Omdat je kiest voor flexibele inzetbaarheid wordt in afstemming met jou je werkrooster gemaakt op basis van het aanbod van de verschillende praktijken

Onze patiënten krijgen de volle aandacht; daarnaast is er veel aandacht voor een fijne sfeer onderling. Ons motto is niet voor niets ‘Lachen is leven’: we zijn professioneel mét ruimte voor plezier. Bij Dental Clinics is alles goed geregeld. Dental Clinics loopt voorop in de branche, werkt met de nieuwste technieken en apparatuur en altijd volgens heldere protocollen en de laatste richtlijnen. Minder ervaren collega’s leren van jou én we zorgen ervoor dat je eigen kennis op peil blijft (of waar nodig wordt opgefrist). Je verdient een salaris tussen de €1.944,34 – € 2.632,60. Uiteraard kun je rekenen op goede arbeidsvoorwaarden.


Sollicitatie

Enthousiast? En zou je graag kennis willen maken of eens een ochtend mee willen lopen binnen 1 van deze praktijken, reageer dan dmv deze button of neem contact op met 1 van onze managers in Rotterdam.

Natalie Mak, DC Rotterdam Berglustlaan: 06-10310777

Sandra van Huizen, DC Rotterdam Pleinweg en DC Rotterdam Eudokiaplein: 06 42595605