Receptiemedewerker – Weesp

Introductie

Voor onze moderne tandartsenpraktijk, gevestigd in een prachtig kerkje uit de 19e eeuw in het centrum van Weesp, zoeken wij nieuwe teamgenoten. Dit voor ongeveer 2 dagen per week!

Organisatie

Wij zijn een jonge en vooruitstrevende organisatie van samenwerkende tandartsengroepspraktijken in heel Nederland. We lopen voorop op het gebied van tandheelkundige zorg en kwaliteit. Om dit te bereiken delen we kennis en kunde in een plezierige, veilige en inspirerende werkomgeving en werken we met alle tandheelkundige specialismen samen aan een schone en gezonde mond. Met als gewenst eindresultaat een onbezorgde en stralende lach voor onze patiënten. Kortom, een inspirerende en professionele werkomgeving.

Wij hebben een gezellig team waarmee wij een gevarieerd aanbod van tandheelkundige diensten verlenen. Zoals algemene tandheelkunde, orthodontie, implantologie, endodontologie door gespecialiseerde tandarts, prothesewerk door KPT-er. Preventieve mondzorgkunde wordt verzorgd door (paro) preventie assistenten en mondhygiënisten. 

Functie

Als receptiemedewerker ben je hét plantalent van ons team. De agenda kent voor jou geen geheimen en dankzij jouw planning wordt de dag optimaal ingedeeld. Je bent het eerste aanspreekpunt voor patiënten en hierdoor het gezicht van de praktijk. Je werkt nauw samen met de rest van het team, zodat we betere zorg aan de patiënten kunnen geven en elkaar stimuleren om te blijven groeien in het vak. Zo leggen we samen de lat steeds hoger.

Functie-eisen

Wij zoeken teamgenoten die hard willen werken maar ook veel plezier willen hebben en die samen met ons mensen helpen om hun glimlach te laten stralen!

Een receptioniste die onder druk toch blijft lachen en haar taken niet uit het oog verliest. En in ieder geval op dinsdag beschikbaar is.

Wat wij verwachten dat je meeneemt is enthousiasme, nauwkeurigheid, flexibiliteit, pro activiteit, communicatieve vaardigheid, bereidheid om (door) te leren. En natuurlijk teamgeest om op alle fronten een aanvulling te zijn voor ons team en samen te kunnen groeien.

Aanbod

Je gaat deel uitmaken van ons hechte en gezellige team, waarbinnen iedereen zijn eigen rol heeft. Onze patiënten krijgen de volle aandacht; daarnaast is er veel aandacht voor een fijne sfeer onderling. Ons motto is niet voor niets ‘Lachen is leven’: we zijn professioneel mét ruimte voor plezier. Bij Dental Clinics is alles goed geregeld. Dental Clinics loopt voorop in de branche, werkt met de nieuwste technieken en apparatuur en altijd volgens heldere protocollen en de laatste richtlijnen. Minder ervaren collega’s leren van jou én we zorgen ervoor dat je eigen kennis op peil blijft (of waar nodig wordt opgefrist). Je verdient een salaris tussen de €2036,50 tot €2757,39. Uiteraard kun je rekenen op goede arbeidsvoorwaarden.

Onze praktijk is goed met OV te bereiken. In het centrum van Weesp is het wel betaald parkeren, maar ondanks dat we onder gemeente Amsterdam vallen, gelukkig geen Amsterdamse parkeerkosten.

Sollicitatie

Je cv en motivatiebrief kan je insturen via onderstaande button en voor vragen kun je met de praktijk bellen op nummer 0294 412933 en vragen naar Rico Linck.

Met deze link kan je alvast een kijkje nemen in onze praktijk: https://www.dentalclinics.nl/tandarts/weesp/